Arjen tähtihetkiä

Menin eilen keskellä päivää kasvohoitoon. Kasvohoitoon mennessä taivaalta tihkui vettä, mutta sieltä pois tullessa paistoi aurinko. Auringonpaiste ja kasvonaamion vaikutusaikana otetut päiväunet olivat saaneet minut niin hyvälle tuulelle, että allekirjoitin suoraveloitusvaltakirjan Greenpeacelle.

Olin töissä niin pitkään, että aurinko ehti laskea. Kotona odotti yövaatteisiin puetut lapset iltapuurolla ja mukavan leppoinen ilmapiiri.

Tänään mies haki minut töistä ja ajoi minut suoraan keskustaan. Ihmettelin mitä tapahtuu ja sain vastauksen, että “tänään on sun vapaailta”. Mitä ihmettä? Mies ja hänen ystävänsä olivat järjestäneet mulle ja mun ystävälle vapaaillan. Kävimme syömässä intialaista ruokaa ja sen jälkeen ihailimme laskevaa aurinkoa Helsingin kattojen yltä. Niin ihana ja tarpeellinen luksushetki arkeen.

Kiitos miehet! Elämä on hyvää.

7 thoughts on “Arjen tähtihetkiä”

  1. Oi! Ihanaa!

    Itse olen täällä ihan rakastuneena mieheen, joka passitti mut eilen lapsuudenkotiini nukkumaan ja on tänä(kin) iltana nukuttanut lapsemme.

    On se kivaa että on miehet on olemassa. 🙂

  2. Katri: Ylistys miehille! 🙂

    Suvi: Kiitos, kyllä rouvan kelpaa. 😉 Mä voisin kysellä saisinko leveämmän blogipohjan, koska se tekis kuville oikeutta. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *