Juosten töihin ja takaisin

Menin tänään töihin juosten, kuten eilen kerroin aikovani. Sisko tuli meidän kohdalle seitsemän aikaan ja juoksimme yhdessä kuutisen kilometriä ja loppumatkan juoksin yksin. Aamulla juoksu sujui rennosti eilisen lenkistä huolimatta.

  • Matka: 7.7 km
  • Kesto: 49 min
  • Syke: keski – 143 bpm, max – 171 bpm
  • Kalorit: 443 kcal

Kotimatka meni aika kovilla sykkeillä, jalat tönkköinä ja hiki norona virraten. Ja mä nautin. Musiikitkin osui sattumalta just eikä melkein – tuli tosi menevää ja rytmikästä.

Mitäköhän ne päiväkodilla miettii, kun hoitajat eivät näe mua koskaan normaaleissa vaatteissa. Olen aina trikoissa ja/tai aina hikisenä.

  • Matka: 8.0 km
  • Kesto: 48 min
  • Syke: keski – 159 bpm, max – 173 bpm
  • Kalorit: 516 kcal

Kameran takana yllä olevissa kuvissa oli tämä pieni eskarilainen.

 

Ps. Mulla menee ihan just hermot meidän nettiyhteyteen. Netti pätkii ihan koko ajan ja on tehnyt sitä jo sen verran kauan, että kärsivällisyyttä ei ole enää kovin paljoa jäljellä. Grr. Käytän parhaillaan puhelimen nettiä, joka toimii paljon nopeammin. Mikä logiikka on siinä, että 32 megainen yhteys on hidas, jos puhelimen meganen yhteys toimii moitteetta?

3 thoughts on “Juosten töihin ja takaisin”

  1. Rrrrreipas. Kaunis. Molemmat 🙂

    Onko sulla juoksureppu vai ihan normireppu?

    Mä tarviin potkuja! Ihan laiskotteluks taas menee. Hjälp.

    Mites ois sit yhteiset lenkit vuodenvaihteen jälkeen, kun mäkin siirryn Pitskuun? 😉

  2. Muakin kiinnostaa, millanen sun reppu on noin juoksua ajatellen (merkki, malli, hinta jne)? Sopiiko sama myös pyöräreissuille?

  3. Suvi: Kiitos! 🙂 Mulla on ihan tavallinen reppu. Ostin repun ihan vasta lähinnä työmatkapyöräilyä varten. Repun kriteereinä oli tilavuus. Sinne pitää mahtua kengät, vaatteet, meikit. Eilen juuri katsoin jonkun juoksijan ultrakevyttä reppua himoiten. Sellainen voisi olla kätevä, koska juoksupäivinä repussa ei ole paljoa tavaraa, koska yleensä olen suunnitellut sen etukäteen ja jättänyt vaatteet työpaikan pukuhuoneeseen valmiiksi.

    Yhteislenkeille ehdottomasti joo! Ja potkuja persuuksille ja lenkille siitä! 😉

    Anu: Lue myös yllä oleva kommentti. 🙂 Reppu on Jansportin joku suht perusmalli, joka maksoi noin 70 euroa. Juoksuun tuo ei sovellu juuri lainkaan, koska hihnat hiertää kaulalla. Pyöräilyyn on myös ihan erikseen suunniteltuja reppuja, joissa on selän puolella tyhjää tilaa ilmanvaihtoa varten. Sellainenkin voisi olla kätevä, mutta yritän tulla toimeen tuolla yhdellä repulla, paitsi ehkä joudun hommaamaan juoksurepun, jos meinaan jatkossakin juosta työmatkoja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *