Sata asiaa, eli 59

 1. Haluaisin säästää rahaa.
 2. Säästetyillä rahoilla voisimme tehdä tulevana talvena koko perheen reissun johonkin lämpimään.
 3. Ensi kesänä meillä on kummallakin neljä viikkoa lomaa.
 4. Ensi kesänä olemme koko loman reissussa.
 5. Haluaisin neuloa.
 6. Suunnittelen joka ilta neulovani, mutta olen tähän mennessä saanut neulottua yhden neljävuotiaalle sopivan villasukan.
 7. Pitäisi löytää täydellisen palmikkoneuleen ohje.
 8. Sellaisen olen päättänyt neuloa tulevan talven aikana.
 9. Luonnonvalkoisen tai harmaan, lämpimän.
 10. Olen aika tyytyväinen elämääni nyt.
 11. Pitkästä aikaa olo on rauhallinen ja onnellinen.
 12. Haluasin, että te lukijat kommentoisitte enemmän.
 13. Tuntuu, että kirjoittelen täällä ihan yksikseni.
 14. Haluan maantiepyörän.
 15. Haluan hienon ja nopean maantiepyörän.
 16. Ja paljon pyöräilyaikaa.
 17. Ehkä Bianchi tai Focus tai joku vois olla aika kiva.
 18. Haluan tilata kauniin kuulaan syksyn.
 19. Harmittaa, kun kesän kaikki yleisurheilukisat ovat menneet multa ohi, koska tavalliset kanavat eivät enää näytä mun joka kesään kuuluvia kultaisen liigan osakilpailuja.
 20. Tarvitsen siis kanavapaketin.
 21. Mutta minkä ja mitä kanavia?
 22. Ainiin, yleisurheilun MM-kisat alkavat tulevana lauantaina. Ihanaa!
 23. Mulla on ihania ystäviä!
 24. Pitäisikin olla parempi ystävä heille, että he pysyisivät mun elämässä.
 25. Haluan oman purjeveneen.
 26. Mutta sitä ennen mun pitäisi käydä joku navigointikurssi.
 27. Ehkä sisko miehensä kanssa voisi ostaa meidän kanssa kimpassa?
 28. Toivon, että pysymme terveinä koko syksyn.
 29. Kirjoitin äsken to do -listan, jossa on 11 kohtaa.
 30. En ole vieläkään käynyt suihkussa työmatkapyöräilyn jäljiltä.
 31. Vaihdoin sentään kuraiset trikoot ja paidan pois.
 32. Tämä syksy vaikuttaa kiireiseltä. Kalenteri täytyy uhkaavaa vauhtia ja arjen uusi juttu on kaikkien kolmen tytötn uudet harrastukset.
 33. Mitä keksin maanantaisin ja perjantaisin tunniksi lasten harrastusten ajaksi?
 34. Keksin heti itse monta vaihtoehtoa: luen kirjaa/lehteä, käyn lenkillä, hoidan asioita, kirjoitan, käyn kaupassa.
 35. Olisiko muita hyviä ideoita?
 36. Mutta milloin mä itse treenaan?
 37. Pitää suunnitella aikataulut hyvin ja laittaa perheen yhteiseen kalenteriin kiinteät treenipäivät, joista ei luisteta.
 38. Oon havainnut olevani paljon energisempi ja pirteämpi nykyään, mutta samaan aikaan huomannut tarvitsevani pidemmät yöunet.
 39. Hetkinen. Meinasinko mä oikeasti kirjoittaa sata asiaa? Mitä ihmettä mä kirjoitan?
 40. Kaipaan kipeästi vaihtelua treeniin.
 41. Teitä lukijoitakin varmaan puuduttaa mun jutut?
 42. Haluaisin kokeilla jotakin ihan uutta lajia.
 43. Uuden lajin kokeilu voisi tuoda lisäpotkua blogikirjoitteluun.
 44. Onko teillä lukijoilla toiveita juttujen, kokeilujen tai minkä tahansa suhteen?
 45. Nyt mun pitäisi viikata lasten pyykit, järjestellä koti, pestä pari koneellista pyykkiä ja laittaa lapsille iltapalaa.
 46. Niin, ja mennä suihkuun.
 47. Mun pitäisi myös miettiä vaatteet perjantain tyhy-päivään.
 48. Teemana on bollywood, mutta en mä kyllä mitään saria tähän hätään löydä ja tuskin kukaan sellaiseen pukeutuu.
 49. Luultavasti tyydyn taas mustaan.
 50. Hyvä biisi: Massive Attack – Paradise Circus
 51. Tämäkin: Bes – Happy Bitch (Hard VIP)
 52. Nyt menen laittamaan lapsille iltapalaa ja käyn suihkussa.
 53. Jatkan naputtelua myöhemmin.
 54. Mies laittoi lapsille iltapalan ja pesi hampaat. Mä haahuilin sillä aikaa ja kävin vain peittelemässä tytöt.
 55. Kävin kuitenkin suihkussa ja sitä ennen laitoin yhden koneellisen pyykkiä pyörimään ja tein 100 etunojapunnerrusta (30 + 20 + 30 + 20).
 56. Nyt viikkaan kolme korillista pyykkiä ja koitan sitten vääntää vielä loput 49 kohtaa. Argh.
 57. En viikannutkaan. En jaksa.
 58. En jaksaisi jatkaa tätä listaakaan.
 59. Vielä olisi 41 kohtaa jäljellä, jotka kirjoitan myöhemmin. Näin se on.

16 thoughts on “Sata asiaa, eli 59”

 1. Uutta lajia kaipailet. Käyppäs kokeilemassa suunnistusta kuntorasteilla! Tulee juoksutreeneihin vaihtelua ja kartat on koukuttavia. Varo vain, jäät siihen koukkuun kuten minäkin.

 2. Yritän kunnostautua kommentoinnissa, sun juttuja on kiva lukea ja vaikutat hurjalta tehopakkaukselta blogin perusteella!

  Jos juttuja saa toivoa, niin toivoisin treenivaatejuttuja. Mitä merkkejä suosit ja miksi? Mitkä olis kestäviä aktiiviliikkujan vaatteita? 🙂

 3. Käytä maanantain ja perjantain tunnit omaan treeniin. Nyt kun pystyt taas juoksemaan, niin melkein niihin tai vaikka pyöräilyyn, rullaluisteluun tms. Mä oon päättänyt, että käytän nuo ajat hyödyksi. Joko käyn kaupassa tai sitten treenaan. 🙂

 4. Näitä on aina kiva lukea 🙂

  Ootko kokeillut kuntonyrkkeilyä? Ihan mielettömän kivaa! Ja seinäkiipeily myös on kivaa – kokeile niitä vaikka alkuun 😀

  Joo, treenivaatepostauksia tänne.

 5. Hei!

  Enpä ole tainu juurikaan kommentoida, anteeksi. Se vain jotenkin aina jää, on nopeampaa pelkästään kävästä lukemassa uusi juttu (vaikka eipä sitä koskaan kuitenkaan mikään kiire ole koneella istuessa..). Lupaan kunnostautua! :o)

  Anonyymin toivoma treenivaatejuttu kiinnostais kyllä minuakin. Ja uusia lajeja vois itsekin kokeilla, ehkä vähän puuduttaa välillä tämä juoksu ja pyöräily. Mutta syksyn tullenhan sitä yleensä tulee jotakin uutta kalenteriin. :o)

 6. Minä kommentoin joskus kysymyksen kera saamatta vastausta, joten jäin siihen luuloon ettet juuri kommentteja lue. Siksi kommentointi on unohtunut, lupaan korjata asian, olen ahkera blogisi lukija! 🙂

  Minun toiveenani on kuntosalitreenaukseen liittyvät postaukset, esim. vinkkejä kuinka rakentaa itselle kuntosaliohjelma. Lukisin mielelläni, treenaatko jonkun ohjelman mukaisesti vai fiiliksen mukaan. Myös ruokaan littyviä postauksia lukisin mielelläni. Oon tykänny sun juoksupostauksista!:)

  Erilaisia lajejahan löytyy pilvin pimein, rohkeasti kokeilemaan. Ehkä voisit lisätä viikkoosi jonkun enemmän kehonhuollollisen jutun, kuten pilates.

 7. Hei!

  Kyllä näitä luetaan, aina vain kiire, eikä ehdi sitten kommentoida. Hölmö tekosyy. Eihän se oikeasti aikaa vie. Olet ihanan energinen, minun elämäni jossain määrin samanlaista tällä hetkellä. Pienet lapset, työ, urheiluharrastukset ja ja ja… yöunista nipistelen, kitkuttelen ja kiepun karusellissani, mutta hyvillä tuulella. Ei se elämä ota ilman että antaakin!

 8. Jotenkin vaan kommentointi unohtuu, vaikka tiedän tunteen, kun tuntee kirjoittavansa ihan yksin. Joskus bloggasin ja lopetin, kun tuntui ettei tätä kukaan lue. Ja kun lopetin, niin sain tosi paljon pyyntöjä jatkaa:)

  Eli et kirjoittele yksin ja näitä juttuja on tosi kiva lukea:)

  Olisi tosi kiva joskus lukea esim. ruokapäiväkirjaasi (kaunistelematonta) joltain tietyltä ajalta. Ja sitten olisi tosi mielenkiintoista lukea, kuinka salitreenaat ja miten paljon.

  Ja kerro myös millainen pyörä sulla on nyt, mitä se on hintaluokaltaan ja onko toimiva peli, kun ajat kuitenkin aika paljon.

  Siinäpä sitä:)

 9. Voi että mulla on ihania lukijoita! Kiitos teille jokaiselle kommenteista! 🙂 Kommenteista saa niin paljon lisää motivaatiota kirjoitteluun. Jatkakaa samaan malliin.

  Tsupp: Suunnistus olisi ihan hullun kivaa! Mä tykkäsin siitä jo yläasteella. Missä sitä pääsisi kokeilemaan?

  Anonyymi: Kiva kuulla, että tykkäät lukea mun juttuja. 🙂 Jonkinlainen tehopakkaus tässä on vähän pakko olla, mutta osaan kyllä tarpeen tullen löysäillä ihan kunnolla. Mies voi todistaa. 🙂 Vaatejuttuja voisinkin kirjoittaa. Tänä aamuna sopivasti parsin käsin mun trikoiden sisäsauman kiinni. 😀

  Ninni: Niin voisinkin tehdä. Elixiakin on suht lähellä lasten harrastuspaikkaa, joten voin pyrähtää sinne tai lenkille.

  Suvi: Kuntonyrkkeilyä oon kokeillut salin boxingin ja combatin muodossa. Tykkään kyllä tosi paljon. Mähän oon haaveillut siitä vapaaottelustakin. Ja treenivaatepostaukselle on selkeästi tilausta, joten voisin jotakin rustata lähiaikoina.

  Heidi: Ihanaa, kun lupaat kunnostautua. Kommentteja on niin kiva lukea, niistä saa potkua kirjoitteluun. Treenivaatteista juttua tulossa lähiaikoina.

  Anonyymi: Voi anteeksi, jos en ole vastannut kysymykseesi! Yritän parhaani mukaan vastata jokaiseen kommenttiin. Luen jokaisen kommentin ja tulen niistä yleensä iloiseksi (onnekseni ikävää kommentointia blogissani ei ole lainkaan).

  Voisin kirjoittaa tarkemmin salitreeneistä ja kiva kuulla, että olet tykännyt lukea juoksujuttuja. 🙂

  Kehonhuollollinen treeni/viikko on juuri sitä, mitä mä tarvitsen, hyvä huomio! Mielelläni kokeilisin jotakin uutta ilman suurempia ennakkoluuloja, ainoa ongelma on se, mistä revin aikaa, mutta eiköhän sitä sen verran irtoa jostakin välissä.

  Anonyymi: Kiva kuulla, että juttujani luetaan. 🙂 Juuri noin, kyllä se elämä antaa ja paljon, vaikka välillä ottaakin. Tsemppiä karuselliisi! 🙂

 10. Meinasin unohtaa kommentoida viimeisimpään kommenttiin… Kiitos sinullekin kommentista! Lupaan kirjoittaa ruokajuttuja, pyörästä ja salitreenistä. 🙂 Kesän aikana treenaaminen on ollut vähäisempää, mutta syksyn mittaan varmasti aktivoidun taas. 🙂

 11. Kuntorastit on ratkaisu ongelmaan :)! Niitä järjestetään ympäri Suomen, suurella osalla paikkakunnista. Siis googleen vaan paikkakunta ja kuntorastit =)!

  Minä hain kaupungin liikuntatoimesta myös kiintorastikartat. Siis rasteja, jotka on jatkuvasti metsässä. Niitä olen sitten iltaisin kolunnut pitkin mettiä. Niin kivaa!

  Tämän kesän aikana olen koukuttunut ihan täysin lajiin. Koulussa tykkäsin ja nyt 30+ virittelin suunnistuksen uuteen alkuun. Puuduttavien juoksutreenien seassa suunnistus on aivan loistava juttu! Odotan joka viikko kuntorasteja kuin lapsi karkkipäivää =)!

 12. Hee, Ele!!! 😀 Hauska postaus. Sait kivasti vipinää meihin lukijoihin jotka tykkää lukea sun blogia muttei ihan aina jätä merkkiä vierailustaan.

  Jep, toi treenivaate-postaus kiinnostaa kyllä muakin. Sit aina on tervetulleita ne treenivinkit(minkälaista sarjaa teet salilla, mitä liikkeitä, mitkä tehoaa erityisesti jne.).

  Mä olen ite alottanut uutena harrastuksena vatsatanssin. 🙂 Halusin jonkin uuden lajin jossa voi kehittyä, joka vaatii läsnäoloa ja osallistumista. Se on samalla kivasti hieman lempeempi liikunnan muoto ettei joka päivä tulisi vedettyä täysillä.

  Ihanaa tulevaa viikonloppua sulle!! 🙂

 13. Mä voin lähtee sun kanssa seinäkiipeilee, otetaavn vaikka miehetkin mukaan! Oon halunnut kokeilla sitä kauan, mutta välillä kun on ollut vauvavatsakin, niin eihän silloin oo voinut mennä.

  Ja sitten juokset/pyöräilet tänne ja mennään yhdessä joku lenkki, ja kokeile tanssitunteja! Vielä ehtisi rullaluistelemaankin!

 14. Tsupp Kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti testata! 🙂

  Anne: Hehee, kivaa! 🙂 Treenivaatepostaustoive on sai kyllä pohtimaan omaa treenivaatevarastoa. Se ei nimittäin ole mitenkään päätä huimaava. Pärjään aika pienellä arsenaalilla ja omilla viritelmillä. Vatsatanssi kuulostaa ei ole yhtään mun juttu, mutta just siksi sitä olisikin hauska kokeilla. Olisi kiva kokeilla jotakin sellaista, jota en yhtään osaa. Pois mukavuusalueelta! Eikö se niin mene, että se juuri kehittää?

  Tanja: Tosi hyvä idea! Salmisaaressa on ainakin yksi tosi iso seinä. Mennään sinne joku päivä! Mä tarvisin sut ehkä henkiseksi tueksi myös tanssillisille tunneille. En oo vieläkään uskaltautunut sellaisille. Yhteislenkki toteutetaan pian. Ehkäpä jo ensi viikolla!

 15. Hei! Alkoi kyllä ihan tosissaan nolottaa kun tajusin, että olen melkein vuoden lukenut blogiasi enkä silti ole kommentoinut, vaikka kirjoituksistasi olenkin tykännyt. Pahoitteluni siis! 🙂

  Blogiasi on mukava lukea ja ihanaa, että vihdoin on joku, joka on innostunut spinningistä yhtä kovasti kuin minä. 😀 Se kun tuntuu olevan niin huonolla arvostuksella tänä päivänä. Hienoa on minun mielestäni se, kuinka oot saanut järkättyä arjen eri menot yhteen ja sen lisäksi jaksat vielä kirjoitella tännekin! Respectit heruu kyllä täältä suunnasta! 🙂

  Mukavaa alkavaa viikkoa sulle! 🙂

 16. Jessica: No mut kiva, että nyt kommentoit! 🙂 Erityisen kiva on kuulla, että tykkäät lukea tätä. Kiitos respecteistä, tämä aikataulujen järkkäily on varmasti muille samassa tilanteessa oleville ihan tuttua. Jos haluaa itsekin harrastaa jotakin, niin on pakko vähän suunnitella. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *