Kaunis aamu, kaunis ilta

Eilinen Itämerijuoksu jäi harmillisesti väliin. En uskaltanut lähteä kipeillä polvilla juoksemaan. Tällä viikolla en ole käynyt edes salilla, koska polvia särkee ja mulla on epämääräisen flunssainen olo. Tänään kuitenkin pyöräilin töihin. Mä rrakastan pyöräilyä aamuvarhain! Aamu oli kaunis. Iltakin oli kaunis. Siitä kuvia.

6 thoughts on “Kaunis aamu, kaunis ilta”

 1. Kauniita kuvia 🙂

  Mä katsoin eilen automatkalla, että oli ihan sarjakuvamaiset, Simpsons-pilvet taivaalla 🙂

  Toivottavasti polvet paranisi nyt nopeasti!

 2. Hienoja kuvia! 🙂 Noista aamuhämäristä kuvista tuli heti mieleen omat kesätöihin pyöräilyni: kuudelta ylös ja hyppäys pyörän selkään, 20 kilometrin jälkeen työpaikalla suihkuun ja aamupalalle! Toisinaan väsytti melkosesti, mutta silti niin virkistävää, ja sai ihailla kesäaamuja ja nuuhkia tuoksuja 🙂

  Toivottavasti sun polvet paranee ja pääset taas normaalisti liikkumaan!

 3. Minäkin rakastan pyöräilyä aamuvarhain. Työmatkat vinttaan AINA pyörällä oli matka 12 kilsaa tai 3 kilsaa. Tällä hetkellä olen kyllä kotona kolmen pienen pojan (sinulla kivasti kolme tyttöä)kanssa:)

  Ja totta, maailma on kaunis. Ja kauniita kuvia sinulla.

 4. Suvi: Kiitos kuvakommentista! 🙂

  Toinen polvi rauhoittui, mutta toinen jatkaa kipuilua. Kökköä.

  Jenni: Kevät- ja kesäaamuissa on jotakin tosi romanttista. Pyöräily on niin ihanaa, ettei sitä oikein osaa edes selittää. Se pitää kokea. 🙂 Huonokin päivä muuttuu hyväksi, kun hyppää pyöränselkään. Ainakin melkein.

  Kaisu: Kiitos kommentista! 🙂 Kaikkea kaunista ja hyvää sinulle ja pojillesi!

 5. Olen samaa mieltä pyöräilystä. Heitin tänään lenkin ilmaa haistellen. Katselin keväisiä puita ja syvenevää vihreyttä. Elämää tiheimmillään. Syvää, hyvää, ihanaa tunnetta.

  Kaikkea ei voi, eikä tarvitse sanoilla selittää. Mutta, pyöräily voi auttaa pääsemään kiinni johonkin, mikä tekee elämästä elämisen arvoista!

  Hyviä pyöräilyhetkiä kaikille Suomalaisille!

 6. Harri: Ihanasti kuvattu. Juuri noin. Pyöräily tai muutoin luonnossa oleminen auttaa ymmärtämään enemmän elämästä.

  Kiitos samoin sinulle!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *