Kevät!

Kevät on aina ollut mun lempi vuodenaika. Rakastan sitä, kun valo lisääntyy ja luonto herää. Itsestäkin tuntuu ihan kuin heräisi jostakin horteesta taas eloon. Rakastan kaikkea keväässä: kuralammikoita, kevään tuoksua, tiputtelevia räystäitä, kuplivaa mieltä, hiekan rapinaa kengissä ennen kuin lakaisukoneet lakaisevat ne pois, häikäisevää aamuaurinkoa, piteneviä iltoja…

Yhtä asiaa keväässä en sittenkään rakasta, se on lasten kuravaatteet ja niiden säilytys. Tältä täällä näyttää iltaisin.

Tänään olen kyllä ollut koko päivän ihan horroksessa. Heräsin taas ihan liian aikaisin ja ihan liian lyhyiden yöunien jälkeen. Työpäivän päätteeksi kävin tekemässä valokuvauskeikan ja sieltä taivalsin kaupan kautta kotiin. Nyt pilkin tässä koneen äärellä viimeisillä voimilla.

Mietin tässä, onko minusta huomenna juoksemaan Itämerijuoksuun, koska polvia on särkenyt tänäänkin.

4 thoughts on “Kevät!”

  1. Mulla roikkui eilen kylppärissä henkarissa niiiiin kurainen pienen miehen puku, ettei tosikaan. Oli tosin vähän pelottavakin näky, kun en ottanut kenkiäkään irti, vaan ne roikkui puvun jatkeena. Aina vähän säpsähti miettimään, kuka pieni ressukka roikkuu suihkuseinästä….. 😀

  2. Minä siirryn myös tänne puolelle lukemaan juttujasi!:)

    Ihmettelin myöskin aluksi ettei pysty kommentoimaan:D Hyvä kun olit ohjeistanut vanhan blogin puolell;)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *