to top

Vastuulliset joululahjavinkit

*Kaupallinen yhteistyö Weekendbee

Vuosi vuodelta kaiken maailman krääsän ostaminen tuntuu koko ajan vain vaikeammalta. En haluaisi ostaa itselleni tai perheenjäsenilleni mitään tarpeetonta. Toivoisin, että valintamme olisivat kestäviä niin konkreettisesti kuin ympäristönkin kannalta.

Weekendbee on ulkoiluun ja urheiluun keskittynyt verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu pelkästään vastuullisten brändien tuotteita. Kuluttajan on usein vaikeaa selvittää vastuullisuusasioita kaiken viherpesun keskeltä, niin on ihanaa, että on olemassa verkkokauppa, jossa tuo työ on tehty puolestamme.

Haluankin nyt vinkata teille muutaman käytännöllisen ja vastuullisen joululahjavinkin Weekendbeen valikoimasta. Ensin kerron, mitä valitsin ystävilleni ja postauksen lopussa on muutamia vinkkejä aktiivisille ihmisille ja retkeilijöille.

Reppu: Patagonia ARBOR CLASSIC REPPU 25 L

JOULULAHJAT YSTÄVILLENI

Minulla on kaksi rakasta ystävää, joiden kanssa olen kulkenut yhtä matkaa jo kaksikymmentä vuotta. Nuo kaksi ovat nähneet kaikki aikuisen elämäni vaiheet hyvinä ja huonoina hetkinä. Aina on nuo kaksi, joille voi vuodattaa kaiken suodattamatta. Vuorotellen olemme saaneet pitää toisiamme pystyssä elämän myrskyissä.

Emme ole vuosikausiin ostaneet toisillemme joululahjoja, mutta juhlistamme yhdessä aina merkkipäiviämme.

Tämän yhteistyön myötä minulle tarjoutui mahdollisuus muistaa ystäviäni Weekendbeen valikoiman tuotteilla. Valitsimme yksimielisesti kaikille North Outdoorin Kaski-neuleet. Kukin valitsi itselleen mieleisen värin. Minusta valitsimme koko valikoiman kauneimmat värit.

Sitten eräänä lauantaina suuntasimme Nuuksioon viettämään mukavaa aamupäivää termarikahvien ja croissanttien kanssa, ja samalla otimme nämä postauksen kuvat.

Villapaitamme ovat merinovillaa ja ne ovat valmistettu kotimaassa. Merinovilla on aivan ihana materiaali retkipukeutumiseen, puenkin aina ulkoillessa villakerraston heti iholle ja tarvittaessa useamman kerroksen. Villa on siitä ihana materiaali, että se pitää lämpimänä ja samalla hengittää. Olen käyttänyt tuota ruosteenväristä villapaitaa nyt jo paljon. Puen sen usein talviuinnin jälkeen päälleni. Rakastan myös tuota väriä. Onneksi en ottanut harmaata tai muuta minulle tyypillisempää värivalintaa.

North Outdoorin Kaski-neuletta saa myös miehille. Vink vink.

LAHJAVINKKEJÄ AKTIIVISILLE IHMISILLE

  • Girlfriend Collectionin -treenivaatteita on kovasti kehuttu. Materiaali vaikuttaa riittävän napakalta ja olen kovasti tykästynyt korkeisiin vyötäröihin.
  • Hyvä vaihtoehto on myös kotimainen urheiluvaatemerkki Népra. Minulla on yhdet heidän trikoot, jotka ovat yhdet lemppareistani.
  • Patagonian 25-litrainen reppu on riittävän iso niin retkelle, kauppareissuille kuin työ- ja treenirepuksi. Kuka nyt ei tarvitsisi laadukasta isoa reppua?
  • Siggin tuotteet: pullot, termosmukit ja eväsrasiat ovat omassa arjessani kovassa käytössä niin retkellä kuin töissä eväiden kuljetukseen. Minulla kulkee aina Siggin juomapullo mukana töissä ja treeneissä. Myös kotona juomapullo on aina käden ulottuvilla.
Kuvassa Siggin eväsrasia, juomapullo ja termosmuki.

RETKEILIJÄLLE

Weekendbeen verkkokauppa on retkeilijän unelmapaikka. Usein retkeilijät välittävät ympäristöasioista ja arvostavat vastuullisia valintoja ja ympäristöä kunnioittavia tuotantotapoja. Weekendbeestä tilatessa ei voi mennä vikaan.

  • Turvallinen lahjavinkki on merinovillakerrasto tai -alusvaatteet. Niitä ei vaan voi olla liikaa, jos liikkuu paljon luonnossa. Mons Royalen tuotteita on paljon kehuttu. Tiedän, että Rami ilahtuisi toisista pitkistä kerrastohousuista.
  • Kevytuntuvatakki on retkeilijän vakiovaruste ja arjessa hyvä käyttötakki lenkille, ulkoiluun ja vaikka työmatkalle. Itse puen kevytuntsikan retkellä taukotakiksi, iltaisin kuoritakin alle lämmittämään ja yöllä laitan takin pään alle tyynyksi. Klikkaa miesten kevytuntsikkavalikoimaan ja naisten valikoimaan.
  • Kotimaisen North Outdoorin valikoimassa on kuvissa nähtyjen Kaski-neuleiden lisäksi paljon kauniita ja käytännöllisiä merinovillavaatteita ulkoiluun.
  • Kuoritakki on myös jokaisen retkeilijän pakollinen varuste. Naisten kuoritakkivalikoima, miesten kuoritakkivalikoima.

ALENNUSKOODI

Alennuskoodilla ELINABEE15 saat -15 prosenttia alennusta kaikista valikoiman tuotteista, paitsi lahjakorteista. Pääset ostoksille tästä linkistä. Koodi on voimassa 11.12.2020 asti. Joululahjaostosten palautusaikaa on jatkettu 15.1.2021 asti.

Leave a Comment