Mitä teen silloin kun kukaan ei näe?

Kuuntelin Yksillä-podcastin jakson Guilty Pleasures -paljastuksista. Tytöt kertoivat jaksossa salaisista paheistaan, eli sellaisista jutuista, joita tekee silloin kun kukaan ei ole näkemässä. Minusta niitä oli hauska kuunnella. Monesti sitä kuvittelee olevansa kummallisuuksiensa kanssa ihan yksin, mutta mä samaistuin joihinkin tyttöjen kertomiin juttuihin.

Mitä teen silloin kun kukaan ei näe?

Nämä eivät kyllä ole mitään nautintoja, vaan enemmän mun hölmöjä tapoja ja kummallisuuksia.

  • Kun olen koko päivän yksin kotona, en välttämättä pue koko päivänä vaatteita päälle. Hiihtelen koko päivän pitkissä villasukissa ja kylpytakissa. Yleensä hetki ennen kun Rami tulee töistä, puen äkkiä jotakin päälleni, etten näytä ihan niin syrjäytyneeltä.
  • Saatan viettää yllättävänkin pitkiä aikoja vessan peilin edessä syynäämässä ihoa suurennuslasilla. Käyn jokaisen ihohuokosen läpi ja puristan jokaisen vähääkään finniltä tai mustapäältä muistuttavan asian kasvoistani. Olen todella väkivaltainen ihoani kohtaan ja haluaisin päästä tästä tavasta eroon, koska se pahentaa vain ihon oireilua, mutta puristelussa on jotakin todella tyydyttävää. Puristelisin mieluusti myös toisten ihoa, mutta en saa tähän mahdollisuutta kovinkaan usein.
  • Kaivan tietysti nenää, mutta en sentään syö räkää.
  • Nukun aina alasti, mutta mulla on kuitenkin sukat jalassa. Jaloissa on useimmiten pitkät polviin ylettyvät villasukat tai paksut pörrösukat.
  • Voisin viettää helposti kokonaisen päivän katsomalla jotakin tv-sarjaa. Sarjan ei tarvitse olla edes erityisen hyvä, mutta jos aloitan jonkun sarjan katsomisen, en oikein osaa lopettaa ennen kun sarja on katsottu kokonaan. Siksi pyrin kaikin tavoin välttämään näiden katsomista. Love Islandit ja Paratiisihotellit on mulle tosi pahoja. Oon viettänyt näiden molempien parissa noin 50 x 50 minuuttia. Ei kovin järkevää ajankäyttöä.
  • Samalla kun katson näitä sarjoja (tai siis kuuntelen), pelaan Candy Crushia. Olen ladannut puhelimeeni kolme eri versiota tästä pelistä. Pelaan aina yhdestä elämät loppuun ja siirryn seuraavaan. Sitten kun kaikista on elämät loppu, siirrän kännykän kelloa, että saan lisää elämiä. Kuinka epätoivoista! Teen tätä tietysti silloin kun mun pitäisi nukkua.
  • Saatan syödä aivan hirveitä ruokia yksin ollessani, tärkeintä on vain saada maha täyteen. Tyhjästä jääkaapista saan taiottua mitä ihmeellisempiä eväitä. Tai saatan syödä lapsettomina viikkoina joka päivä lounaaksi puuroa. Lapset eivät oikein arvosta mun tyhjästä taiottuja sörsseleitä. Yks päivä tein pinaattilettuja. Niistä tuli aika mauttomia ja ne kaipasivat seurakseen puolukkahilloa. Sitä ei sattunut olemaan, mutta kaapista löytyi mansikkahilloa. 😀 Vedettiin sitten mansikkahillon kanssa pinaattilettuja naureskellen ääntä kohti. Kunpa mulla olisi Hanna Gullichsenin ruoanlaittotaidot, olisimme kaikki paljon onnellisempia. 😀
  • Olen maailman laiskin kaupassakävijä. Jos olisin reippaampi, söisin varmasti paljon enemmän herkkuja. En vaan koskaan jaksa lähteä erikseen hakemaan kaupasta jotain hyvää, vaan tyydyn voitelemaan itselleni vaikkapa näkkärit ja nakerran niitä paremman puutteessa.
  • En sauno koskaan ilman vettä. Mulla on aina löylyissä litran vesipullo mukana tai pullollinen Soda Stream -kuplavettä.
  • Bailaan kotona itsekseni ihan täysillä. Laitan musiikit soimaan ja veivaan oikein kunnolla ja tanssin niin kuin olisin hyväkin tanssija. En ikipäivänä tanssi missään julkisesti.

Mitä sinä teet silloin kun kukaan ei näe? Nyt on tunnustuksien aika.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *