to top

Itsensä ylittäminen tuntuu hyvältä

Tänä aamuna oli Real Training Campin treenit The Park Hietsussa. Real Training Campia vetää Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti. Näiden kahden naisen vetämät treenit eivät koskaan ole mitään läpsyttelyä, eikä se sitä ollut tälläkään kertaa.

Tämän päivän treenien ja viime päivinä käytyjen keskustelujen jälkeen tekisi mieli taas kirjoittaa kaikenlaista syvällistä, mutta jotenkin tämä diippeily käy välillä voimille, joten kirjoitan nyt vain fiilistelyä.

Tämän päivän treeni oli 7 x 5 min AMRAP. Eli teimme seitsemän eri liikeparia, joitta teimme 5 minuutin ajan niin monta kertaa kuin ehdimme. Treeni tehtiin pareittain.

Eikä siinä mitään, jos liikkeet olisivat olleet helppoja ja kevyitä, mutta ei. Koitan muistella liikeparit, jotka teimme.

Farmarikävely painojen kanssa
Wallball 10 x

Hiihtolaite 30 sekuntia
Askelkyykky 10 /jalka

Assault bike 30 sekuntia
Yhden käden tempaus käsipainoilla 10 x/käsi

Rinnalleveto 10 x
Boksihyppy 10 x

Highpull kyykystä asti 10 x
Etuheilautus 10 x

Köydet 30 sekuntia
Vauhtipunnerrus 10 x

Juoksuveto
Ojentajapunnerrus 10 x

Eikä se treeni tässä vielä ollut, vaan naiset olivat säästäneet meille loppuun “kivan” yllätyksen. Pääsimme kisaamaan pareittain. Tehtävänä oli tehdä 2o burbeeta hiekalla ja sen jälkeen juosta vedenrajaan ja vedessä 10 askelta.

Sain pariksi ihanan Annen, jonka kanssa saimme tsempattua toisemme ylittämään itsemme. En ole viime aikoina treenannut kummemmin, joten tuollainen treeni otti kyllä ihan kunnolla voimille.

Itsensä ylittämisestä tulee kyllä hieno tunne! Sen voimin jaksaa ideoida rohkeammin jotakin uutta. Uskoo paremmin itseensä ja rohkaistuu ehkä kokeilemaan jotakin, joka tuntuu vaikealta.

Epämukavuusalueelle meneminen yleensä opettaa, jos uskallat miettiä, miksi joku asia tuntuu vaikealta ja menet siitä huolimatta sitä kohti.

Turhamainen pieni epämukavuusalueasia tältä päivältä: En ole ollut enää aikoihin niin timmi, etteikö minulla olisi selluliittia. Sain tapahtuman sponsorin vaatekassista itselleni ihanat mintun väriset korkeavyötäröiset trikoot. Kaunis väri ja trikoot tuntuivat ihanalta päällä. Silti ensimmäinen ajatukseni oli se, että trikoiden läpi näkyy mun muhkurat.

Mietin asiaa muutaman sekunnin ja ajattelin, että en ole kyllä ainoa nainen, jolla on selluliittia, joten aivan sama! Treenin tuoksinassa ei asiaa paljon kerinnyt miettimään. Sitä paitsi tykkään niistä trikoista ja aion käyttää niitä vastaisuudessakin, sillä ihastuin niiden väriin ja siihen, miltä ne tuntuvat päällä.

Muhkurattomuus on somen luoma illuusio ja selluliittien häpeämisen on aiheuttanut lehtien kauhistelu ja naisten kehojen tarkkailu. Ei anneta sen vaikuttaa meidän pukeutumiseen tai suhtautumiseemme omaan vartaloomme.

❤️ Elina

Tapahtuman tarjosi: Real Training Camp
Treenipaikka: The Park Hietsu
Treenivaatteet: Yvette
Aamupala: Foodin

  • Emilia

    Selluliitti ei aina liity timmiyteen vaan sitä voi aiheuttaa mm. huono verenkierto ja monet muut asiat. Siispä sitä on myös todella paljon treenaavilla ja tarkkaa ruokavaliota noudattavilla. Joten älä huoli ei se välttämättä johdu siitä ettet olisi “tarpeeksi timmi”.

    June 15, 2018 at 10:46 pm Reply

Leave a Comment