Marraskuun ulkoiluhaaste: #endorfiiniputki

Moni on varmasti osannut rivien välistä lukea, että tästä osoitteesta löytyy nyt aika väsynyt nainen. Stressilevelit on pitkään huidellut punaisella, siksi keksinkin itselleni sopivan haasteen, jonka avulla olisi tarkoitus pitää mieli virkeänä ja ottaa aikaa itselleni.

Olen törmännyt juoksijoiden keksimään marraskuun kestävään juoksuhaasteeseen, joka on nimeltään #marrasputki. Haasteeseen osallistuvat juoksevat jokaisena marraskuun päivänä ulkona 25 minuuttia. Ajatelin keksiä haasteesta toisenlaisen version, sillä minun kroppa ei kestä juoksemista tuossa määrin.

Ulkoilu on minulle terapiaa. Viime aikoina minulla ei ole ollut aikaa itselleni eikä omille ajatuksilleni, joten päätin, että otan oman ajan ulkoilun muodossa. Aion siis ulkoilla jokaisena marraskuun päivänä. Mitään kestoa tai ulkoilun muotoa en lähde määrittelemään itselleni, vaan haluan haastaa itseni ja teidät ulkoilemaan tänä pimeimpänä vuodenaikana. Haasteen tavoitteena on, että jokainen ottaisi joka päivä lyhyen hetken itselleen.

Tuon ulkoiluhetken tarkoitus on kuulostella omaa oloa ja omia ajatuksia. Mitä minulle kuuluu tänään? Ulkoiluhetken voi käyttää haaveiluun tai olla ajattelematta yhtään mitään. Ulkoilu tekee hyvää ja pysähtyminen on ainakin itselleni nyt enemmän kuin tarpeen, siksi haastan teidät kaikki mukaan.

Lisätkää someen ulkoilukuvianne ja ajatuksianne haasteesta tagilla #endorfiiniputki. Nyt kun mulla on voimat vähissä, niin inspiroikaa ja kannustakaa te vuorostaan mua?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *