Let it blow

Tietotekniikka on ihanaa silloin kun se toimii, täällä se ei juurikaan ole toiminut. Siksi minusta ei ole kuulunut. Instagramia pyrin päivittämään joka päivä. Siihen kärsivällisyyteni riittää juuri ja juuri.

Lomalla on ihanaa. Täällä on lämmintä. Vaikka parina edeltävänä päivänä on tuullut niin paljon, että meinasin lähteä tuulen mukaan. Lämmin tuuli tuntuu ihanalta iholla. Kovassa tuulen puuskassa ilmassa leijailevat hiekanjyvät pistelevät iholla. Hiukset ovat suolavedestä tahmeat ja takkuiset. Hiekkaa on varpaiden välissä ja sitä kulkeutuu salakavalasti myös lakanoihin. Unta kellon ympäri. Liian monta erää candy crushia, kirjaakaan en meinaa jaksaa keskittyä lukemaan. Ollaan vaan, jutellaan ja katsellaan ulapalle. Heitetään tyhmää läppää ja haahuillaan päämäärättömästi kaduilla. En jaksa stressata mistään, edes siitä mitä pitäisi lomalla ehtiä tekemään. Mitään ei pidä, nyt lomaillaan. Heippa!

*Mekko Rip Curl, saatu blogin kautta

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *