#endorfiinikylässä

Moiii! Mä oon ihan superinnoissani tästä uudesta projektista, jonka ensimmäinen jakso tulee tänään julki. Aloitin pari viikkoa sitten kuvaamaan videosarjaa, jossa käyn testaamassa eri bloggaajien (ja mahdollisesti myöhemmin myös muiden somesta tai muualta tuttujen tyyppien) treenejä. Ensimmäisenä sain houkuteltua mukaan ihanan Monnan, jonka kanssa ollaan kirjoitettu aiemmin samassa portaalissa ja ollaan blogin kautta törmäilty eri yhteyksissä.

Sarjan idea on mennä testaamaan toiselle ominaista treeniä, jonka hän on kuitenkin mua ajatellen suunnitellut. En tiedä treenistä etukäteen mitään muuta kuin paikan, jossa treeni suoritetaan. Mulle tämä projekti on yllätystreenien ja ihanien ihmisten kohtaamisen lisäksi myös oppimatka. En nimittäin ole koskaan aiemmin kuvannut videoita, en ole juurikaan esiintynyt videolla, enkä myöskään ole koskaan aiemmin editoinut videoita, joten olkaa armollisia. Tulen toivottavasti kehittymään kaikessa tässä.

Ensimmäinen jakso kuvattiin siis Märskyssä, Mäkelänrinteen uintikeskuksessa, joka on käsittääkseni Monnan toinen koti. 🙂 Alkulämmittelystä lähtien treeni oli mulle ihan uudentyyppistä. En nimittäin koskaan lämmittele tekemällä jänishyppyjä tai kuminauhakävelyä. Sen jälkeen luvassa oli kolme kuuden minuutin AMRAP-treeniä. Tämän tyyppisiä olen tehnyt esim. InWell-treeneissä, mutta tässä treenissä monet liikkeet olivat sellaisia, joita en ollut aiemmin tehnyt. Monna on ihanan kannustava ja opetti selkeästi ja havainnollisesti liikkeet, joita ruvettiin tekemään. Näin ihan uuden puolen hersyvän sydämellisestä naisesta, nimittäin sen ammatillisen puolen. Voin tuon kokemuksen perusteella suositella hänen PT-palveluitaan.

Treeni oli yllättävänkin raskas, vaikka treenissä käytettävät painot olivat aika kepoiset. Tämä osoitti taas sen, että oman kehon painolla saa tehtyä todella tehokkaasti kaiken mahdollisen. Kuntosali ei ole mikään välttämättömyys, tosin itselläni loppuu mielikuvitus liikkeiden osalta kesken.

https://youtu.be/h4dvdAMCC_Y

Tässä vielä 6 min settien liikkeet auki kirjoitettuna

ROUND 1

  • etuheilautus kahvakuulalla kävelyn kanssa x 20
  • wallclimb x 2
  • askelkyykky + kierto x 10

ROUND 2

  • suorinjaloin maastaveto boksilta x 15 (kuulien kanssa)
  • kiertohoover x 30
  • roosanauha x 10

ROUND 3

  • hindu push-up x 5
  • kulmasoutu renkailla x 10
  • “köydenveto”-vatsarutistukset x 20

ISO kiitos ihanalle Monnalle treenistä, treeniseurasta ja seurasta myös saman päivän illan tapahtumassa! Monna on kyllä niin aurinkoinen ja valoisa ihminen, että tulee väkisinkin hyvälle tuulelle ja hänen seurassaan on helppo olla. <3

Seuraavassa jaksossa treenaan On the Go -blogin Heidin kanssa. Kenen kanssa haluaisitte mun treenaavan? Sun kanssa? Ehdotuksia otetaan vastaan joko meilitse tai kommenttiboksiin.

Ps. Pistäkää Sykesportin facebook seurantaan, sinne tulee paljon kaikkea kiinnostavaa sisältöä.

20 thoughts on “#endorfiinikylässä”

  1. Huippu idea mennä testaan toisten treenejä, voisin itsekin ehdottaa esim kaverille tämmöistä. Videolta välittyi aitous, hauskuus ja tekemisen meininki, sitä oli ilo katsoa. 🙂

  2. Hei minkälaiset noi pöksyt on jalassa!? Oon just tilaamassa netistä toillasia ja mietin että minkä kokoiset kannattais ottaa, minkä kokoset sulla on? 🙂 Entä minkälainen vyötärö noissa on? Entä kuinka paksua/jämäkkää toi kangas on?

    Ps. Video oli huippu ja näitä lisää!! 🙂

    1. Mukavat jalassa, muttei kovin napakat tai sitten koko on reilu. Mulla on M-kokoiset ja S olisi voinut olla parempi, vaikka normaalisti olen M. Tykkään kyllä muuten. Vyötärö on tuplavahvuinen ja narukiristys. Vyötäröltä pysyy hyvin paikoillaan.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *