Sykesport-yhteislenkit

Mä juoksutan Sykesport-yhteisön innokkaita juoksijoita ja teitä blogin lukijoita keskiviikkoisin koko toukokuun ajan. Eilen oli ensimmäinen yhteislenkki, jonne saapui kolme urheaa juoksijaa. Säätiedot olivat uhkailleet rankkasateilla, nämä kolme eivät paljon sateista välittäneet, vaan saapuivat paikalle.

Lenkin piti olla kevyt ja hidas viisi kilometriä, mutta lenkki venähti, koska allekirjoittaneen suuntavaisto meni vähän sekaisin keskuspuistossa ja vauhdista saan kiittää lenkitettäviä, jotka lähtivät hölköttelemään alle 6 minuutin kilometrivauhtia. Mikäs siinä kun tossu nousi ja juttu luisti.

Lenkkeilysää oli taas niin kiva, koska ilma oli kostea ja happirikas. Matkaa kertyi kaiken kaikkiaan reippaat yhdeksän kilometriä. Mulle lenkki teki tosi hyvää, koska olin kökkinyt koko päivän kotona sohvalla etätöissä. Olin istunut lähestulkoon koko kahdeksan tuntia samassa asennossa. Juoksusta mulla olikin aivan kauhea kiire esikoisen koulun konserttiin.

Tule ensi viikolla sinäkin mukaan? Ensi viikon lenkin tosin pitää olla oikeasti hidas ja kevyt, koska lauantaina mulla on puolimaraton. Voit käydä ilmottumassa tapahtumaan täällä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *