Viikon treenikooste

Yritän ottaa taas tavaksi tehdä sunnuntaisin treenikoosteen kuluneen viikon treeneistä. Tämä viikko oli aika rento, koska työmatkaliikkumiset oli ihan minimissä. Hyvä treeniviikko tämä silti oli, vaikka treenikertoja oli normaalia vähemmän. Treenit olivat kuitenkin intensiivisiä.

Maanantai: Lepo
Tiistai: Sali 1 h (jalat, olkapäät, vatsat)
Keskiviikko: Sali 1 h 14 min (rintaa, hauista, vatsoja, boksihyppyjä)
Torstai: Lepo
Perjantai: Työmatkat juosten, yhteensä 15 km ja 1 h 28 min
Lauantai: Sali 1 h 17 min (selkä, ojentajat, vatsoja, askelkyykkyjä)
Sunnuntai: Sali 1 h 4 min (rintaa, hauista, vatsaa – taas!?)

Aika monta salitreeniä tuossa on. Nyt pitäisi vähitellen ruveta kääntämään treenikoostetta juurikin toisinpäin. Enemmän aerobista, erityisesti juoksua, ja vähemmän punttia. On vain yllättävän vaikeaa vaihtaa rutiineja. Ja nyt kun olen tottunut treenaamaan miehen kanssa, niin en haluaisi palata takaisin siihen yksinäiseen puurtamiseen. Meillä on erilaiset tavoitteet, joten se on kai vähän väistämätöntä, ainakin osittain. Mies kun ei juokse pitkää matkaa.

Huomenna palaan taas takaisin työmatkapyöräilijäksi. Sain maaniteltua miehen vaihtamaan pyörään nastarenkaat alle. Jee!

Ps. Hashtagilla #endorfiinikoukussa löydät Instagramista treenivideoita. Tämä vinkki erityisesti niille, jotka kaipaavat vinkkejä vatsalihastreeneihin.

1 thought on “Viikon treenikooste”

  1. Ihan huippu tuo ensimmäinen kuva!
    Kiitos inspiraatiosta, nyt täytyy kyllä ehdottomasti itsekin aktivoitua treenaamisessa. Ehkä itselleni ensimmäinen askel ja motivaatiokeino voisi olla jonkun tosi värikkään treenitopin hankinta? First things first;)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *