Torstain kyykyt

Torstaina kävin pitkästä aikaa salilla. Tein yhtäkkiä neljän sarjan setit kaikkia liikkeitä ja 12 toistoa tai maksimit. Treenasin koko kropan kerralla läpi. Yllättävän hyvin irtosi. En himmaillut painojen kanssa tällä kertaa, vaan treenasin niin että tuntui. Eilen oli vaikea liikkua ja tänään vielä vaikeampaa. Tiedättehän sen kun jokainen liikahdus kirpaisee ja lasten syliin kiipeäminen aiheuttaa kiljahduksen?

Alkulämmittely 10 min
Kyykyt 70 kg
Maastaveto 70 kg
Penkkipunnerrus 35 kg
Jalkojen nostot
Alataljasoutu 49 kg
Ylätalja kapealla otteella 47 kg
Hauiskääntö 10 kg/käsi
Ojentajat narulla pään yli 12,5 kg
Pystypunnerrus 12 kg/käsi
Rinnallevetoharjoituksia tangolla (20 kg)
Vatsarutistukset Bosun päällä + 10 kg levytanko x 150
Hoover 10 kilon paino selässä 3 x 60 s

Kesto: 1 h 39 min
Syke: keski – 129 bpm, max – 165 bpm
Kalorit: 578 kcal

3 thoughts on “Torstain kyykyt”

  1. Hei,
    Että mie tuun hyvälle päälle, kun katselen sinun ottamia kuvia luonnosta, lapsista ja reenaamisesta. Pittää ihan asiasta tehen käyä kattomassa. Olet virkistävä poikkeus tällä sivustolla. Tulin tutuksi blogiiisi, kun aiemmin lueskelin Fabuloys fortyn blogia ja blogisi oli siellä linkkinä. Ite tykkään liikkua ja käyn kuntosalilla “kun ehin”, sinun kuntosalireenit on täysin eri luokkaa ko mulla, mutta eroa olen huomannu ropassani jo mieki. Pohjalla mulla on toki vuosien liikuntaharrastus. Nyt on ikää 45 ja tyttöenergiaa opetan jo toisessa polvessa… Reipasta syksyä!!!

    1. Voi miten kiva kuulla! 🙂

      Eipä sitä kovin hirveästi tarvitse liikkua, että huomaa liikunnan positiiviset vaikutukset kroppaan ja mieleen. 🙂 Ihanaa syksyä sinullekin!

  2. Vaikuttaa huipputreeniltä! Näyttää myös siltä, että leikattu olkapää todellakin kestää kaikenlaista treeniä? Lihaksetkin oot saanu takas, jee! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *