Ihana loma

Taas mä kyllästytän teidät kuoliaaksi näillä purjehdusjutuilla, mutta en vain voi olla fiilistelemättä. Oli aivan ihanat neljä päivää merellä. Venekuume kasvoi aika järisyttäviin mittoihin ja sain miehellekin tartutettua veneilykuumeen. Mies tuli eilen Nauvoon autolla ja jäimme vielä yhdeksi yöksi veneeseen.

Perjantaiaamu alkoi näissä upeissa maisemissa

Pirpanat jäivät taas nukkumaan, kun me äidin kanssa kuuden aikoihin taas starttailimme veneen moottoria ja ruvettiin nostamaan ankkuria ylös.


Ensin näytti tältä

Ja yhtäkkiä tuli sumu

Muutaman tunnin moottoroinnin ja hetken leppeän ja helteisen purjehtimisen jälkeen saavuimme ihanaan Nauvoon. Menimme laivaravintolaan pitsalle. Ai että kylmä kola maistui hyvälle. Ja epäterveellisen viikon huipennukseksi vielä pitsaa naamariin. Yäh.

Illalla saimme miehen meidän seuraamme ja hänen mukana tuli miehistön uusi jäsen – veli. Vietimme ihanan illan sataman meiningeissä ja käymällä uimassa. Ihana ilta.


Lapset olivat niin onnellisia, kun koko perhe oli koolla taas.


Hirveä kiire uimaan


Sinne ne polskahti ennen kuin huomasinkaan

Helteinen ilta päättyi rupatteluhetkeen veneen kajuutassa teetä juoden. Love my life!

2 thoughts on “Ihana loma”

  1. Mä en ainakaan kyllästy 🙂 Olen nyt jonkin aikaa tätä sun blogiasi lukenut ja tykkään ihan hirmuisesti. Tämä on aito, mielenkiintoinen ja oikeasta elämästä kertova ja tunnelman voi suorastaan aistia noista kuvista. Jatkan seuraamista jatkossakin 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *