Tämä ei voi olla totta!

Olin eilen aamulla lähdössä töihin, pyöräilyvarusteissa tietty. Mulla oli kiire ja hipsin vauhdilla portaita alas, klossikengät lähti alta, koska en kiireessä huomannut varoa askeleita. Normaalisti liikun noissa tosi varovaisesti, koska olen meinannut ennenkin kaatua. Ne rautaiset lukot pyöräilykenkien pohjassa on ihan törkeän liukkaat, kun osuu sopivasti betoniin. Estin kaatumisen tarraamalla vasemmalla kädellä kiinni kaiteesta. Kunnon nykäisy ja kiskoin itseni samalla kädellä takaisin pystyyn. Eipä siinä mitään, jatkoin matkaa alas ja lähdin normaalisti töihin. Töissä rupesin ihmettelemään, että miten mulla on molemmat olkapäät kipeet ja muistin aamuisen liukastumisen. Kipuilu jatkui koko päivän, iltaa kohden oikeastaan vain paheni. Yötä vasten otin särkylääkkeen ja sain aika hyvin nukuttua. Tänään sama jomotus tuntuu kädessä enkä millään haluaisi uskoa sitä todeksi. Itkettää ja harmittaa. Kiukuttaa. Turhauttaa. Mitä mä nyt teen? Peruuntuuko maanantainen leikkaus? Mitä jos mulla on nyt molemmat olkapäät rikki? Pelkään niin paljon, että saatan ylireagoida, mutta viimeksikin varsinainen tapaturma tuntui aika vähäpätöiseltä ja sitten kuitenkin löytyi leikkaushoitoa vaativa repeämä.

Heitin buranan huuleen, pistin luureihin uutta Justin Timberlakea, varasin lääkäriajan huomisaamuksi ja jatkan työntekoa. Yritän olla ajattelematta koko asiaa huomisaamuun asti.

10 thoughts on “Tämä ei voi olla totta!”

    1. Onneksi se olikin sitä. <3 Ajattelinkin, että ei VOI olla niin huono tuuri, että olis molemmat käpälät kipeenä.

    1. Kiitos! Peukutukset tuli selkeesti tarpeeseen, koska kipu rauhoittui vähitellen ja nyt on enää olematon pikku tunne jäljellä.

  1. Ajattele positiivisesti, se vaan vähän nuljahti muljahti,pari pvää niin kaikki on ookoo, usko siihen ! Lupaa!

    Mun tenniskyynärpää tulee takas, enkä voi mitään,,,,se vaan tulee vaikka kuinka vedän kipugeeliä,venytän,oon venyttämättä,buranaa,kyläpakkausta. Nyt epätoivoisena ostin jo tollasen tenniskyynärpäätukisiteen… Kyllä, se on kipeeeee. No, ei kykene peseen ikkunoita.asioilla on aina valoisatkin puolensa,usko pois!

    1. Niinhän se olikin, että vähän vain venähti ja näyttäisi menevän ohi…

      Voi ei sun kyynärpäätä! 🙁 Eikö siihen auta mikään? Tsemppiä!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *