Maaliskussa pakkaspyöräilyä

Tänään oli 11. työpäivä putkeen. Alkaa jo vähän tuntua. En meinannut saada itseäni millään liikkeelle eikä lämpömittarissa näkynyt -20°C paljoa motivoinut.

Pyöräily oli kuitenkin mukavaa, mitä se lähes aina on, kunhan vain saa itsensä pyörän selkään. Aurinko paistoi eikä pakkanen tuntunut yhtään niin pahalta kuin olin ajatellut. Mutta silti, valehtelisin jos väittäisin, etteikö tuo pakkanen maaliskuun puolivälissä ottaisi päähän.

Pakkasakka perillä

Suihkun jälkeen

Töistä kotiin lähtiessä ilma oli taas mitä oli, mutta päiväkodille päästyä aurinko paistoi.

Jo rupes hymyilyttään taas, kun aurinko paistaa.

Kiitos ihanista kommenteista edelliseen arvontapostaukseen. Unohtui kertoa, milloin arvonta päättyy. Mietin, että voisin arpoa ensi viikonloppuna, että jos joku vielä innostuu, niin on vielä viikko aikaa ilmoittautua Helsinki City Runille, jos arpa ei osu kohdalle. Käyn lisäämässä tämän tiedon vielä tuohon postaukseen.

Huomenna lähdetään koko viikonlopuksi Tallinnaan. Ihanaa! Mukaan lähtee Sarpukka ja hänen miehensä.

5 thoughts on “Maaliskussa pakkaspyöräilyä”

  1. Mä rakastan talvea ja lunta! Pakkanenkaan ei haittaa, vaikken nyt varsinaisesti tykkääkään siitä, jos on 20 astetta pakkasta.. Vähän vähempikin riittää. 🙂 Mutta nyt on ollut niin ihanaa, kun melkein joka päivä paistaa aurinko ja on vielä lunta ja pakkasta! Mun puolesta tälläset ilmat vois jatkua vielä muutaman viikon! 🙂 Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua sulle! Onneksi et joudu enää tänä viikonloppuna töihin! 🙂

    1. Mäkin tykkään talvesta tiettyyn rajaan asti. Mulle talvi loppuu helmikuun lopussa enkä enää sen jälkeen jaksaisi. Mutta onhan nyt kyllä ollut tosi kauniita ilmoja, joten turha tässä on valittaa. 🙂

      Kiitos, viikonloppu oli tos kiva, toivottavasti sullakin!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *