Töitä, ei juoksua

En juossut eilen, enkä tänäänkään. Joku järjen ääni on vielä tallella. Eikun hei, itse asiassa juoksin tänään muutaman askeleen bussipysäkille ja keuhkoja rupes polttamaan. Tiukkaa tekee tämä lepäily, mutta terveyden kanssa ei pidä ruveta leikkimään. Koko viikonloppu meni töitä tehdessä ja illalla telkkaria katsoessa. Nyt alkaa työnteko riittämään vähäksi aikaa, siis ylityöt. Ensi viikonloppuna laitan kodin uuteen uskoon. Alkaa nimittäin mennä hermo tähän ikuiseen kaaokseen. Heitän kaiken ylimääräisen kierrätykseen/roskiin ja laitan repsottavat asiat kuntoon. Nyt on hyvä laittaa ennen kun olen käsipuoli. Keskiviikkona meillä alkaa käydä siivooja. Ostin itselleni säännöllisen kotisiivouksen. Parempaa lahjaa en olisi voinut toivoa. Hehe.

Ylitöihin on tapana pukeutua rennosti, joten viikonlopun asut, olkaa hyvät. Hyvin mätsää nuo mun kultaiset kynnet spurguasuihin, vai mitä?

Sitten vähän viikonlopun eväitä

Lauantain ylityösapuskat

Illan jättisuuri tortilla, vaikka kuvassa näyttää ihan pieneltä.

Tämän päivän eväsarsenaali.

Toivottavasti rentouduit viikonloppuna minunkin edestä!

6 thoughts on “Töitä, ei juoksua”

  1. Lauantai meni täälläkin töissä. Tänään päästiin kerrankin nauttimaan auringosta ja tehtiin piiitkä kävelylenkki. Nyt onkin voimat ihan pois ja huomenna alkaa uusi viikko. Eikö tässä kohtaa viikkoa pitänyt olla uudet energiat takataskussa…?

  2. mieki tein töitä viikonlopun mut eilen illalla vietettiin parisuhteen laatuaikaa useita tunteja! luksusta tähän tämän hetken kiireelliseen elämäntapaan.. onneks enää pari viikkoa tätä juoksentelua 🙂 tsemppiä tähän viikkoon!

  3. Hymyilin päärynälle & maapähkinävoille 🙂

    Pitäis hakea kans…

    Täällä sujui viikonloppu laiskotellessa, onnistuin välttämään siivousvuoronkin. Siivooja olisi kyllä luksusta!

    Tsemppiä tähän viikkoon 🙂

  4. Onks toi maapähkinävoi terveellistä? Mulle uus tuttavuus. 🙂 Siivooja on kyllä varmasti lapsiperheessä luksusta! 🙂 Eiks siitä saa verotuksessa jotain vähennystä? Olispa kiva tulla kerran viikossa töistä kotiin, että koti ois putsis-kliin! 🙂 Hauskaa viikon jatkoa!

  5. Uusi Aamu: Huh, onneksi viikko on nyt iiseimmässä vaiheessa ja lopulta viikosta tulikin aika rento. 🙂

    Roosa: Oi, kuulostaa ihanalta!

    M, päärynä oli harmillisen kova mutta kyllä tuo yhdistelmä on aika kova, tai omena + maapähkinävoi.

    Laura, ei voi rentoutua liikaa! 😀 Tai voi, tiedän mä sen olon, kun on vötkynnyt liikaa.

    Vakkari-lukija: Maapähkinävoissa on hyviä rasvoja, mutta sitä pitää käyttää maltillisesti, koska onhan se aika tujakkaa tavaraa.

    Siivooja oikeasti pelastaa mun elämän! 😀 Siitä saa tosiaan verotuksessa hyvitystä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *