Labrumvaurio?

Kävin tänään ortopedillä ja arvio oli jotain sellaista mitä en todellakaan osannut odottaa. Mahdollinen labrum/kapselivaurio. Tämä tarkoittaisi leikkausta, MUTTA mitään varmaa ei vielä ole, koska magneettikuva otetaan torstaina, sen jälkeen tiedän paljon enemmän. Pelottaa silti. Ei magneettitutkimus, vaan se tulos. Voi ei.

Tämä kaikki alkoi melkein vuosi sitten kun kaaduin töistä juostessa ja otin kädellä vastaan.

Mä vaan pelkään pahinta, vaikkei pitäisi, koska eihän siellä välttämättä ole mitään isompaa.

Nyt nuokun ja palelen tässä sohvalla. Jos vielä jaksaisin lakata kynnet, katsoa iholla-jakson ja mennä nukkumaan.

7 thoughts on “Labrumvaurio?”

  1. Voi että, tsemppiä!

    Onneksi eletään Suomessa ja on mahdollista päästä tutkituttamaan/hoidattamaan vaivoja..

    Kyllä sun käsi vielä kuntoon varmasti tulee 🙂

  2. Niin ajattele sillä tavalla, että vaikka olisikin leikkaus edessä, niin ainakin sait sitten selville mistä vaiva johtuu ja se voidaan ilmeisesti korjata, sen sijaan että kärsisit mystisistä olkapäävaivoista lopun ikääsi. Eli täähän on ihan hyvä juttu!

  3. Mistä kohdasta sulla särkee sitä olkapäätä? Itsekin loukkasin syksyllä olkapääni, joka oireilee edelleen… tsemppiä magneettiin, toivottavasti ei tarvi ruveta veistä näyttämään!

  4. siitä se lähtee, toipuminen ,kun tiedetään mikä on pielessä ! tosin se magnettikin on karmee, eihän se satu, ei, mutta pää edellä sinne ahtaaseen putkiloon, sidottuna paikoilleen-ugh! …never again, ei ainakaan ilman rauhoittavia.

    kyllä se siitä !

  5. Toivotaan, ettei tarttis leikkausta tehdä. Valitse magneetti-putkeen jotain kivaa, rentouttavaa musiikkia…auttaa jaksamaan. Tsemppiä! 🙂

  6. Madde: Niinpä, täällä on kyllä ihan huippuluokan lääkäripalvelut.

    poppis: Totta, kunhan vaan ensin tietäis, miten sen saa kuntoon.

    TanjaK: Toivottavasti asiat menee just niinku kirjoitit. 🙂

    Anniina: Mulla särkee olkapään etu- ja yläosaa. Kannattaa sinunkin hoidattaa/tutkia olkapää heti kunnolla, ettei pitkity, kuten mulla.

    Anonyymi: Mulla meni magneetti aivan hienosti. Ei tuntunut pahalta eikä vastenmieliseltä. Kuuntelin bassoradiota ja keskityin pysymään rentona. Mulla tosin vähän sattui, koska varjoaine laitettiin juurikin siihen kipeään kohtaan olkapäätä.

    Vakkari-lukija: No niinpä! Toivottavasti ei tarvitse leikata. <3

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *