Joululahjavinkkejä

Listaan parhaimpia urheiluvälineitä joululahjavinkkimielessä.

 

Talvipyöräilijälle ihan superdupermust on softshellbyysat. Mulla on Pearl Izumit, näitä varmaan saa muiltakin valmistajilta. Näillä housuilla tarkenee kovillakin pakkasilla, jos välissä on lämpökerrasto.

 

Ulkoliikuntaa harrastaville sykemittareiden aatelia on Garminin GPS-toiminnolla varustetut Forerunnerit. Varmasti Suunnot tai Polarit käy niille, jotka eivät ole yhtä friikahtaneita kilometriaikoihin kuin minä.

 

 

 

Ulkoliikuntaa harrastaville näin talviaikaan pakollisia varusteita on heijastimet ja valot, joten hommatkaa ne lahjaksi, jos niitä ei jo ennestään löydy. Turvallisuus ennen kaikkea! On ihan kamalaa säikähtää ja tajuta jälkikäteen, että meinasin juuri ajaa ihmisen päälle. Niitä joilla ei ole heijastimia, ei yksinkertaisesti näe.

Talvijuoksijoille nastoilla varustetut lenkkarit voisivat olla aika hyvä lahja. Itse töpöttelen samoilla lenkkareilla kesät talvet, mutta nastalenkkarit voisivat tuoda turvallisuutta. Icebug-merkkiä juoksijat ovat kehuneet.

 

Talvipyöräilijän toinen must on kommandopipo, ilman ei oikein pärjää.

 

Aikatauluongelmien kanssa painiville kotitreenivälineitä. Jumppamatto ja kahvakuula, näillä pääsee jo tosi pitkälle.

 

Itse vähän haaveilen kotiin myös tällaisista käsipainoista.

Kertokaa omat vinkkinne ja parhaaksi todetut urheiluvälineet!

7 thoughts on “Joululahjavinkkejä”

  1. Siinä voi pukilla selkä olla kovilla, kun raahaa rouvalle sekä käsipainoja että kahvakuulia. Itse voisin päästää pukin selän helpolla ja tyytyä treenitrikoisiin sekä vetoremmeihin.

  2. Ma toivoisin uutta kahvakuulaa! 8kilonen alkaa oleen jo liian kevyt… Mulla on toi Garminin kello! Tosi hyva! 🙂 suosittelen lampimasti!

    Hellu

  3. Ostin pari viikkoa sitten nastalenkkarit ja onhan se mukava juosta, kun ei liukastele yhtään! Olin menossa ostamaan icebugit, mutta ne oli ihan kauheat jalassa. Mun jalka on tottunut Asicsin lenkkareihin ja näköjään ei enää muita siedä 😉 Onneksi Asicsilla oli nastalenkkarit mallistossa! Yllätys oli , että koko sai olla vähän tavallista isompi vaikka sama merkki…myyjän kanssa mietittiin oisko goretex-kalvon joustamattomuuden syytä?! Mä olen ostanut kunnon hiihtopuvun, jota käytän talvella myös juoksuun ja pyöräilyyn. Valitsin hiihtopukuni sen mukaan, että tulen käyttämään sitä kolmessa eri lajissa.Toimii hyvin!

  4. Salihanskat on mulla ainakin korvaamattomat, kun kuulien kanssa enimmäkseen tuhtaan. Täällä pääkaupunkiseudulla 4Runners nastoittaa juoksukenkiä ja siellä käyn aina talveksi nastoittamassa omat armaat Asicsini, jotka on sopivasti syksyn aikan juostu sisään.

    Omassa käytössäni parhaaksi todetut välineet ovat kahvakuulat (vaikka oma kuula-arsenaalini kasvaa jatkuvasti mahtuvat ne silti kätevästi säilöön eteisen senkin uumeniin), Gymstick, kuminauha, fitnessboll ja joogamatto.

    Itelläni on, kuten Nelmalla tuossa aiemmin, Rukan hiihtopuku, joka ylläni talvella hiihdän, juoksen ja fillaroin. Super-rakas ja hyväksi todettu!

  5. Sarpukka: 😀 Kyllä mulle dimangit ja muut korutkin käy.

    Hellu: Kiva kuulla tuosta Garminista. Oon miettinyt, että onko se sen rahan väärti.

    Anonyymi: Sain nuo housut mieheltä lahjaksi, hän on ostanut ne kuulemma Intersportista.

    Nelma: Voi vitsit, tänäänkin mietin töistä kotiin juostessa, että olis ne nastat aika kovat kuitenkin. Hiihtopukua mäkin olen miettinyt, mutta pyöräillessä housujen pitää kestää hanurista sitä penkin kulutusta, joten en oo viitsinyt mitään kovin kevytmateriaalisia harkita. Juoksuun hiihtopuku on varmasti just passeli.

    Laura: Mä haluun nuo kans. Siitä rupeet pumppaa haukkaa juhlakuntoon aina telkkaria katellessa. 😀

    Ella: Salihanskat, todellakin ja nostoremmit. Kumpaakaan ilman en haluais pärjätä. Kiitos tuosta nastavinkistä, voisin tehdä saman ja laitatuttaa nastat noihin mun oikeesti ihan loppuunjuostuihin Asicseihin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *