13. herkkulakkopäivä

Herkkulakko sujuu omalla painollaan. Ei tee mieli, kun on vaan päättänyt niin. Tai suurimman osan ajasta ei tee mieli eikä asiaa ajattele. Isänpäivänä teki vähän tiukkaa, kun kävimme kahdessa sukulaiskyläpaikassa ja molemmassa paikassa pyödät notkuivat herkkuja. Onneksi tarjolla oli myös sallittuja herkkuja. Normipäivänä herkkuja ei edes mieti. PMS:ää odotellessa… Tärkeintä tässä lakossa on se, että muistaa syödä oikeaa ruokaa tarpeeksi ja sopivin välein.

Miten teillä muilla lakkoilu sujuu?

Oli meillä isänpäivänä kuitenkin vähän rajatapausherkkuja. Croissanttia ja sokeroitua rahkaa. Jotain sentään. Mies on siis samassa lakossa.

Voihan väsymys. Mun piti mennä tänään ajoissa nukkumaan. Tämä päivä on ollut aamusta alkaen ihan tuskainen. Pää on ollut koko päivän kipeä eikä hellittänyt kolmesta särkylääkkeestä huolimatta. Niskat on pahassa jumissa. Huomenna voisi kokeilla, jos hierojalla olis sattumalta vapaita aikoja vielä.

Tänä aamuna juoksin taas siskon kanssa työmatkan. Yksin en olis kyllä jaksanut lähteä. Onneksi lähdettiin, koska juoksu sujui hyvin.

Eilen menin lääkärisiskon luo illaksi auttamaan vauvanhoidossa. Sisko-ressulla on molemmat ranteet tulehtuneet ja on kirjaimellisesti kädetön vauvanhoidossa.

Tänään unohtui ottaa meikit mukaan. Kohtuullisen väsyneen näköinen nainen.

Töistä kotiin tullessa otsalampun kajastuksessa.

Meidän kuopus syö leivän näin.

Innostuin taas laittamaan kynnet. Tuli aika rumat. Laitoin lopulta glitteriä koko kynteen.

Talvijuoksuvarusteista joku kyseli. Voisin huomenna ottaa kuvat kerroksista.

Silppupostauksen loppuun biisi, jonka kuuntelin aamulla neljä kertaa putkeen.

[spotify id=”spotify:track:50u5TJAt8XrHBrh27smCGX” width=”300″ height=”380″ /]

Nyt hyvää yötä!

5 thoughts on “13. herkkulakkopäivä”

  1. Vitsit, miten hienosti sulla menee herkkulakko! Ite en varmaan pystyis, vaikken arkena juuri karkkia tai muuta herkku kaipaakaan! 🙂 Ja ihailtavan ahkera oot työmatkaliikkujana!! Vau!

  2. Itse en ole varsinaisesti herkkulakossa, mutta silti on tullut oltua nyt pari viikkoa lähes kokonaan ilman herkkuja, ja hyvin sujuu! Isänpäivänä tuli kyllä herkuteltua. Muuten ei juurikaan tee edes mieli mitään. Paitsi ehkä välillä iltaisin alkaa tehdä jo mieli jotain joulusuklaita, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että niitä lähtisi ikinä ostamaan tai ostaisi edes päivällä kaupassa käydessä. 🙂 Ihanaa kun on niin paljon parempi olo ilman sitä kauheaa sokerimäärää, mitä välillä on tullut vedeltyä alas! Maha ei turvota, kun syö terveellisesti ja on pirteämpi olo. 🙂

  3. Hahaha.. 😀 Mua naurattaa toi Bobby Jeanin kommentti! 😀 Mutta juu siis herkkulakko sujuu muuten tosi hyvin, mutta viikonloppuna nautitun alkoholin vuoksi sunnuntai meni pärsiilleen.. 🙁 Nyt kuitenkin taas mukana sokerittomassa rintamassa! 😀

    Tiesitkö muuten sen, että joillekin sokerista irtautuminen teettää päänsärkyä?

  4. haamu: Kiitos kiitos! Ei tämä ole niin vaikeaa kuin kuvittelin. Pitää vain päättää.

    Bobby Jean: No terrrve! 😀 Siinä on tavoitetta mullekin. Inspiroiduin sun blogista ja kokeilin hooverenkkaria. En ihan (:D) pystynyt samaan.

    Sanna: Kuulostaa hyvältä. Tuollainen tasapainoinen eikä niin niuhotusmeininki on just hyvä. 🙂

    Monna: Hehee, sanopa muuta! 😀 Ei pienet repsahdukset niin vakavia oo. 🙂

    En muuten tiennyt. Oliskohan tämän mun päänsärky sitä?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *