Viikon treenejä

Maanantai

Pyöräily
Matka: 8.0 km
Kesto: 23 min
Syke: keski – 139 bpm, max – 164 bpm
Kalorit: 168 kcal

Pyöräily
Matka: 9.0 km
Kesto: 25 min
Syke: keski – 140 bpm, max – 166 bpm
Kalorit: 193 kcal

Tiistai

Juoksu töistä kotiin
Matka: 8.1 km
Kesto: 49 min

Ei mikään kevyin juoksu, mutta tulipahan hölköteltyä. Sykemittari ei ollut mukana.

Keskiviikko

Juoksu töihin
Matka: 7.74 km
Kesto: 51 min
Syke: keski – 150 bpm, max – 170 bpm
Kalorit: 451 kcal

Helpompi juoksu kuin edeltävänä iltana, kiitos kompressiolegginsien. Ne on muuten ihan loistavat juostessa. Ei tuu penikat kipeeksi!

Torstai

Juoksu töistä kotiin
Matka: 8.1 km
Kesto: 49 min
Syke: keski – 153 bpm, max – 170 bpm

Aika tiukkaa teki taas ja oli kiire hakemaan pikkuinen päiväkodista. Reppu selässä juokseminen on huomattavasti raskaampaa kuin ilman. No olipa yllättävää. 😀

Salitreeni
Kalorit: 443 kcal
Kesto: 46 min
Syke: keski – 137 bpm, max – 159 bpm
Kalorit: 342 kcal

Ei irronnut sitten yhtään. Soudin 3 kilometriä soutulaitteella, tein rintaa, yläselkää, alaselkää ja vatsoja. Treenin jälkeen ihan loppu!

Perjantai

Pyöräily
Matka: 8.0 km
Kesto: 25 min

Ihana aamupyöräily, josta kuvia edellisessä postauksessa.

Lauantai

Salitreeni
Kesto: 1 h 12 min
Syke: keski – 138 bpm, max – 163 bpm
Kalorit: 543 kcal

Aivan ihana treeni! Jalkatreenit on mun lemppareita. Tein siis jalkaprässiä (80 kg + kelkka), maastaveto (70 kg), vatsoja, ojentajat, hauikset, olkapäät ja yhden jalan kyykyt. Vihdoinkin mulla on kuunnolliset nostonarut ja voi maastavedon ihanuutta! Nyt mä vasta alan nostamaan!

Joulukuntoon-projektin tilanne tänään.

Huomenna on lepopäivä.

Katsokaa seuraava video ja inspiroitukaa! Ja huomioikaa, että mimmi ei näytä kehonrakentajalta, vaikka nostelee aika mojovia painoja. Tämä huomautus vain siksi, koska naiset yleensä pelkäävät nostella isoja painoja, koska pelkäävät saavansa jättimuskelit. Ei ole pelkoa, että ne kovin helposti tulisivat.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw&w=560&h=315]

3 thoughts on “Viikon treenejä”

  1. Ihailtavaa voimaa nuorella tytöllä! Mutta pakko sanoa että musta tuo oli tosi hassu video, tuli mieleen joku pienen lapsen “hei kattokaa mitä mä osaan!” – tyylinen hihkuminen 🙂

    Niin ja onhan tuolla tytöllä melko mojovat lihakset, mun mielestä voimanostajanaiset näyttää usein vähän tuolta. Kehonrakentajat on sitten erikseen 🙂

  2. Hei mutta huikeessa kunnossa sun vatsat nainen! En sanoisi, että höttöä 🙂 Kuis herkkulakko jaksaa, onko mennyt helposti?

    PS: Uudet lasisi on hienot!

  3. Lumikko: Musta se innokkuus oli söpöä. 🙂 On tytöllä lihaksia ja pitääkin olla, kun tuollaisia painoja nostelee. Pointtini oli, ettei ne lihakset kovin helpolla tule, tuokin tyttö näyttää kuitenkin vielä ihan naiselliselta.

    anuk: Höttö on karissut herkkulakon aikana aika sutjakkaasti. Yllättävän helposti on mennyt, nyt vaan pinnaa kiristää orastava PMS, sen kun selvitän ilman herkkuja, niin oon kyllä aika kingi. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *