Panteraa tähtitaivaan alla

Huomenna menen kokeilemaan Treenaamon Timon tekemää treeniä. Jännittävää. Kävin nyt illalla (yöllä) juoksemassa kevyen lenkin tarkoituksena avata jalat maanantain treenin ja pyöräilyjen jäljiltä. Aivan ihana kirpeä syysilma ja tähtitaivas. Mikäs siinä hölkötellessä ja Panteraa luureista luukutellessa.

[spotify id=”spotify:track:1UYOcz93g0TeBQy9G9sIL4″ width=”300″ height=”380″ /]

Jalat aukes kivasti ja päälle vielä kevyet venytykset. Nyt tulee uni ihan heti, kunhan vain pään saan tyynylle asti.

Yöjuoksentelija

Meikkaamisesta kiinnostuneille… Seuraavassa kuvassa naama, jossa on aamuseiskalta suditut meikit. Työpäivän, hammashoitolakeikan ja juoksulenkin kestäneet. En ole edes korjaillut meikkiä koko päivän aikana. Lancôme taisi tulla jäädäkseen.

Joskus voisin yrittää muistaa kirjoittaa meikkaamisesta ja monista muista kauneusjutuista lisää. Sitä odotellessa voisitte käydä lukemassa Terve.fi:stä hyviä ja käytännöllisiä kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä. Itse löysin sieltä monta hyödyllistä ja kiinnostavaa artikkelia.

Juoksu
Matka: 7,2 km
Kesto: 49 min
Syke: keski – 137 bmp, max – 170 bpm 

Öitä! Toivottavasti nukutte jo. 

4 thoughts on “Panteraa tähtitaivaan alla”

  1. Pitäis varmaan itsekkin kaivaa vähän Panteraa soittimeen, kun tuntuu että nykyiset rupeaa pikku hiljaa taas kuulostamaan puulta.

    Pakko vielö kuunnella kun salilla soi joku äklö pop radio kanava..

  2. Mog-: Pantera on ihan loistavaa treenimusiikkia, vaikka muuten en noin raskasta kauheasti kuuntelekaan. Musiikki on iso osa treeniä eikä silloin viitsi mitään höpöhöpöpoppia kuunnella.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *