Päällään seisten

Ai että! Nyt oon taas niin tohkeissaan, etten olekaan ollut pitkään aikaan. Tänään oli joogapäivä. Mä niin rakastan sitä! Saatan joutua hehkuttamaan tätä samaa asiaa jokaisen joogatunnin jälkeen. Se vaan on jotain niin kivaa. Jooga on haastavaa ja se tekee siitä niin kiinnostavaa. Voi vitsi! Tänään opin seisomaan päälläni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9E_ug-t5bgc&w=420&h=315]

Ensimmäisellä yrittämällä en osannut yhtään, toisella kertaa onnistuin jalat koukussa haparoiden, kolmannella kerralla vielä vähän paremmin ja seuraavilla kerroilla aina vähän paremmin. Tunnilla oli paljon muutakin haastavaa ja kivaa, mutta tuossa onnistuin parhaiten. Voi jooga! Se on vienyt mun sydämen ihan kokonaan. Lopputunnista mulle tuli paha olo, luultavasti siksi, koska olin syönyt viimeksi lounaalla (klo 12) ja ehkä siksi, kun olin niin keskittyneesti yrittänyt ja tehnyt liikkeitä, että taisin olla aika väsyksissä.

Päivän treenit

Pyöräily 8 km
Kesto: n. 30 min

Jooga
Kesto: 1 h 30 min

Sykemittari flippasi taas treenin päätteeksi aamulla. Boottasi itsensä ja piti näpytellä kaikki asetukset uusiksi. Patterit taitaa olla lopussa tai muuten huollon tarpeessa. 

9 thoughts on “Päällään seisten”

  1. Uskaltaisikohan sitä joskus itekkin mennä miehenä joogaa kokeilemaan.

    Tekisi varmaan ihan hyvää liikkuvuuden kannalta ajatellen..

  2. Mog, kyllä ainakin täällä pohjoisessa on miehiä mukana. Taitaa olla jopa enemmän kuin naisia. Eikun rohkeasti vain kokeileen, tekee hyvä itse kullekin!

  3. Vau! Hienoa!

    Ai että, pitäiskö tehdä samanlainen video? “Noniin, nyt sitä mennään!” sit kuuluis kauheeta ähinää ja puhinaa, nivelet paukkuis ja luultavasti suoli laulais myös… Taattua YouTube-hittikamaa! ;D

  4. Anonyymi: Heh, kiitos! Tuo on kyllä itse asiassa helpompaa kuin miltä näyttää.

    Mog-: Ehdottomasti uskallat! Viimekertaisella tunnilla oli mukana yksi mies, joka oli tunnelman jäänmurtaja. Hän heitti hyviä tunnelmaa keveyttäviä kommentteja, jonka jälkeen muutkin uskalsivat kysellä ja kommentoida. 🙂

    Sanna: Kokeile ihmeessä! Suosittelen!

    Suvi: No mäpäs yllytän, tee video! 😀 😀

    Choco: Kiitos, kiitos! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *