to top

Herkuttelua

Luulitteko että mun herkkulakko on kosahtanut? Ehei. Kaksi viikkoa tuli tänään täyteen. Ollaan herkuteltu eilen ja tänään luvallisilla herkuilla. Tämä viikonloppu on kunnon mättöjuhlaa. Njams. Eilen illalla olimme ystäväperheen luona ja he olivat ihanasti huomioineet meidän herkkulakon ja tarjolla oli tällaisia herkkuja.

Tänään aamulla heräsin kahdeksalta (ennenkuulumatonta viikonloppuisin), tein itselleni smoothien, join kahvia ja vettä ja lähdin joogaan. Kolmas mahdollisuus joogalle. Mähän en luovuta. Ekasta käynnistä mulle tuli sellainen olo, että jooga voisi olla mun laji ja auttaa mua monin tavoin. Tai joogasta tuskin tulee mulle ykköslaji, mut on juuri se juttu, joka mun treeneistä on puuttunut. Siinä tulee venytyksiä ja on aikaa omalle kropalle. Jooga tekee hyvää mun kipeille paikoille – oikean jalan nivunen, polvi ja oikea olkapää.

Astangajooga

 • Kesto: 1 h 13 min
 • Syke: keski – 103 bpm, max – 146 bpm
 • Kalorit: 254 kcal

Loppuverryttely

 • 2.5 km juoksu paljain jaloin juoksumatolla
 • Kesto: 15 min
 • Syke: keski – 142 bpm, max – 166 bpm
 • Kalorit: 107 kcal

Tämän päivän jooga oli hyvä kokemus. Liikkeet olivat pitkälti samoja kuin ensimmäisellä joogakäynnillä. Tämän päiväinen oli astangaa, mutta ensimmäisellä kerralla hathaa. Hmm. Ohjaaja oli hyvä, mutta kyllä se ensimmäinen joogastudio vaan oli paras, sinne mun tie vie uudestaan.

Ihania hiilareita. Ne on mun herkkuja nyt herkkulakon aikana. Tämä oli mun lounas.

Päivälliseksi tortilloja.

Onko kukaan muu herkkulakossa? Miten sujuu?

 • Uusi Aamu

  Vielä ei ole, mutta syytä olisi olla. Nimim. Joulu Suomessa ja lentokoneen sijasta pyörienkin olisi takaisin päässyt 😉

  Mitäs kaikkea sulla olikaan/onkaan pannassa herkkulakon aikana?

  January 15, 2012 at 4:00 am Reply

Leave a Comment