Jumppajumppajumppajumppa

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc&w=560&h=315]

Eipä mulla kauheesti nyt muuta. Väsymysnuutumuskiukku jatkuu. Jospa tämä hormonihyökkäys menisi ohi, että voisin olla taas normaali. Salille pitäis päästä asap, että saisin paremman mielen ja pinkeämmän pyllyn. No ehheh. No mut oikeesti, oon harrastanut tällaista ruokavaliota viime päivinä.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Pusi pusi.

5 thoughts on “Jumppajumppajumppajumppa”

  1. Mieki olen herkutellu tänhään suklaala. Mutta kävin mie HIIHTÄMÄSSÄKI! Oli kyllä ihan huippua vaikkei suksien voitelut ollu parhaimmat maholliset. Huomena uusiksi, jee! Mie olen ollu pari viikkoa niin laiska, että nyt ko tuli hiihtokelit niin innostuin kovasti. :o) Siitä sinun haasteesta muuten, kokeilin kahvakuulailua pari viikkoa sitte. Ystävä ohjaa niitä tunteja toisessa kaupungissa ja olin sielä käymässä. Sain ihan yksityistunnin. Eilen kattelin kaupasta omaa kuulaa, mutta en vielä ostanu. Vähän kyllä kiinnostais.. :o)

  2. Suvi: Sama. Naurattaa aina.

    Anonyymi: Lohduttavaa kuulla, että muutkin löysäilee välillä.

    Hurahtanu Heidi: Hei ihanaa! Mäkin haluan hiihtämään, mut lumi ei pysy maassa ja ei mulla ole edes suksia. Tykkäsitkö kahvakuulatreenistä? Ei kuulat paljoa maksa.

  3. Nyt on sukset voieltu. Ootan vain, että pääsen opiskelureissulta takasi kotiin ja testaamaan. :o) Kahvakuulailu vois varmaan olla hyvä pari hiihole talvisin. Sais tuota keskikroppaa rääkättyä, sitä ko tarvii hiihtämisessäki. Ei muuta ko suksikauppaan, kyllä ne pysyvät lumet tullee sinneki – viimeistään tammikuussa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *