Penkkiurheilua, pyykkäystä ja punnerruksia

Ah, ihanaa! Arvaatte varmaan miksi? Telkkarista tulee aamupäivisin parasta penkkiurheilukamaa: yleisurheilua. Oon katsonut eilen ja tänään lähes kaikki alkuerät, välierät, karsinnat ja tänään miesten 100 metrin finaalin. Harmitti niin paljon Usain Boltin puolesta, kun hän otti varaslähdön. No vielä on 200 metrin skabat juoksematta. Ehkä hän siellä ottaa mitalin taas näytöstyyliin. Vaikka ihan kivaa vaihtelua on tietysti, että välillä voittaa joku muukin kuin Bolt.

Kisoja katsellessa pyöritin pyykkikoneellista toisen perään. Kävimme välillä lasten serkun synttäreillä ja sitten jatkoimme pyykkien viikkaamista. Olin koko päivän ajatellut käyväni kevyellä juoksulenkillä, mutta väsymys voitti enkä sitten jaksanutkaan lähteä. Kaivoin illalla repusta sykemittarin, joka ilmoitti, että tänään on lepopäivä. Viimeistään siinä vaiheessa päätin, että lenkki jää väliin. Punnersin kuitenkin sata punnerrusta. Huh, että teki tiukkaa, mutta sain kuin sainkin tehtyä neljä 25 sarjaa.

Tämän viikon treenisaldo:

Ma: Työmatkajuoksua yht. 16 km
Ti: Työmatkapyöräilyä yht. 17 km
Ke: Työmatkapyöräilyä 16 km + 26 min kuntosalitreeni
To: Pyöräilyä yht. 32 km
Pe: Työmatkapyöräilyä 8 km
La: Lepo
Su: 100 punnerrusta

Sykemittarin mukaan hieno viikko, omasta mielestäni ihan jees.

3 thoughts on “Penkkiurheilua, pyykkäystä ja punnerruksia”

  1. Oli kyllä niin draamaa täynnä toi Boltin varaslähtö! 😀

    Oot sä reipas ja piste. Mä en. Väsymys ja flunssa – jouduin perumaan torstain Täyskympinkin. Ei mitään järkeä lähteä puolikuntoisena riehumaan sinne :/

  2. Yleensä en ole ollut kovin kiinnostunut urheilusta (jääkiekko on asia erikseen!), mutta näitä kisoja on tullut katsottua. Sattuvat tulemaan niin hyvään aikaankin päivällä kun olen kotosalla (se huono siinä tietty on, ettei tule lähettyä lenkille päivällä kun on kiva ilma). Olihan se miesten satanen melkonen.. Minua harmitti kyllä kovasti Boltin puolesta. Olis ollu niin mahtava nähdä Boltin ja Blaken taistelu. :o)

  3. Suvi: Niin oli! Mä oon koukussa reippauteen. 😀 Järkevä päätös jättää väliin kymppi, jos et ole vielä ihan kunnossa. Ehtii sitä juosta myöhemminkin.

    Heidi: Mua ei taas jääkiekko kiinnosta juuri yhtään. Penkkiurheilen yleisurheilua, nyrkkeilyä, vapaaottelua, jalkapalloa, uintia, taitoluistelua, mutta en jääkiekoa. Paitsi pakkohan nuo MM-kisat on aina katsoa. Boltin ja Blaken taistelu olis ollut siisti nähdä, mutta ehkä sekin päivä nähdään vielä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *