Sweet sweat

Kävin viime torstaina taas bodypumpissa. Se on tuntunut taas pitkän tauon jälkeen mielekkäältä. Tekee ihan hyvää tehdä erilaisia juttuja. Vielä kun oppisin vaihtamaan hikitreenin rauhallisempaan, vaikka edes kerran viikossa. Jooga on edelleenkin kokeilematta, vaikka salin lukujärjestyksessä joogaa olisi ja vielä mulle sopiviin aikoihin. Pitäisi vain rohkaistua ja mennä. Olen vaan niin koukussa siihen tolkuttomaan hikoiluun, etten sen vuoksi mene joogatunnille. Note to self: Nämä ovat niitä tekosyitä, joita keksin välttääkseni uuden kokeilun. Tällä viikolla menen. Nyt se on päätetty.

Hikoilusta vielä. Monen mielestä hikoilu on vastenmielistä, enkä minäkään tykkää hikoilla muuten kuin urheillessa. Urheillessa se on mulle merkki onnistuneesta treenistä. Saan isot kiksit, kun olen treenin jälkeen ihan yltä päältä hiessä. Olen spinningtunnin jälkeen yleensä yksi hikisimmistä treenaajista. Viiden minuutin polkemisen jälkeen hiki alkaa virrata. Yhdistän hikoilun  endorfiiniryöppyyn. Onkohan näillä mitään tekemistä toistensa kanssa?

Kirjoitetaanpa tähän samaan syssyyn vielä painot, jotka latasin bodypumpissa tankoon.

Alkulämmittely 5 kg/pää

Askelkyykyt 7,5 kg/pää
Rinta 6 kg/pää
Olkapää 5 kg/pää
Hauikset 6 kg
Kyykyt 12,5 kg/pää
Selkä 12,5 kg/pää

12 thoughts on “Sweet sweat”

  1. Äh, löytyihän täältä kommentointiruudut kun vähän etsi, en tajunnut klikata tuota “lue lisää”-nappulaa 🙂 Tyhmä mikä tyhmä 🙂

  2. Edellisessä osoitteessa taustalla seuraillut uskaltautuu kommentoimaan 🙂

    Samanlainen “hiki-friikki” löytyy myös täältä, hep!

    Mikään ei ole parempaa kuin treenin jälkeen hiki valuu selästä, tietää että on tullut tehtyä jotain.

  3. Samaa mieltä tosta hikoilusta, se on ällöttävää, esim kesällä kun tulee suihkusta niin hetken päästä on jo ihan niljakas, ja se on suorastaan raivostuttavaa. Mutta urheiluun hikoilu kuuluu ja nautin siitä kun hiki oikein virtaa niin tietää tehneensä jotain, eli kyl mä sen kanssa yhdistän onnistuneeseen treeniin. Spinningin jälkeen oon kans itte sellanen hiki kasa että en monta samanlaista oo nähny (varsinkaan naisia) ja kyllä saa lammikoita pyyhkiä lattialta, ja vaikka toki aineenvaihdunta on yksilöllistä niin kyllä mä ihmettelen sellasia tytteleitä jotka spinningin jäljiltä on ihan naama täydelisessä meikissä edelleen ja paita kuivana!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *