Mikä kesässä on parasta?

Edellisestä postauksesta hurahti huomaamatta lähes viikko. Ei ole tullut mieleen mitään, mistä olisin halunnut kirjoittaa.

Sen sijaan olen nautiskellut olostani. Olen miettinyt jälleen, mitkä ovat ne palaset, jotka hyvinvointiin vaaditaan. Olen kuunnellut äänikirjoja. Maannut nurmikolla tuijotellen taivaalla liikkuvia pilviä. Katsonut monta Hesa Cup -peliä, jossa tyttöseni ovat pelanneet. Nauttinut lämmöstä ja siitä, että kaikki on hyvin. Iloinnut kuopukseni joukkueen turnausvoitosta. Olen suorittanut elämäni ensimmäisen triathlontreenin. En ole siivonnut tai hermoillut. Ja mikä parasta – en ole stressannut. En ole stressannut mistään!

Instagramiin tuli kyselyominaisuus ja minulta kysyttiin mikä kesässä on parasta. Juuri silloin oivalsin, että tänä kesänä parasta on stressittömyys ja se, että minulla on kerrankin mahdollisuus viettää kiireetöntä aikaa lasteni kanssa.

Oloni on levännyt ja onnellinen. Tuntuu hyvältä!

Viikko kuvin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *