Siivoamisen ja pakkaamisen välttelyä

Mä oon pohjimmiltani ihan äärimmäisen laiska. Jos olen off, olen todellakin off. Rakastan möhnötellä sohvalla, mutta välillä pitää sitten kuitenkin tasapainon vuoksi tehoilla täysillä. En pidä yhtään kotitöistä, mutta rakastan järjestystä. Ristiriitaista. Käytän energiani mieluummin kaikenlaiseen mukavaan. Nyt pitäisi pakata ja siivota, mutta välttelen velvollisuuksia istumalla koneella. Aamu hurahti surffaten laivayhteyksiä neljälle aikuiselle ja neljälle lapselle Turusta johonkin. Olemme luvanneet lapsille, että kesälomalla käymme laivalla ja nyt olisi hetki lunastaa lupaus. Aluksi näytti aika epätoivoiselta ja kalliilta, mutta lopulta sain varattua meille laivan huomisaamuksi Maarianhaminaan. Ihanaa! Siellä en olekaan käynyt ja Turussakin vain kerran.

Tuhlaan vielä hetken istumalla tässä ja sitten pistän turbon päälle ja alan touhuamaan. Kuvasin eilen raskaana olevaa siskoani. Tällaista jälkeä tuli.

Nyt pakko laittaa kone kiinni ja painua puuhastelemaan.

5 thoughts on “Siivoamisen ja pakkaamisen välttelyä”

  1. Tosi ihania kuvia Ellu! Muutenki sun blogi on niin hellunen. Kirjotat luontevasti ja sulla on hyviä oivalluksia. Löysin sun blogin vasta, ja aion seurata! Oli pakko heti lukea pitemmältä ajalta. Terkuin yks joka tietää sut jo hamasta nuoruudesta, hih!

  2. Anonyymi: Niin on! Kiitos!

    Toinen anonyymi: Kiitos ihanasta viestistä! 🙂 Nyt mä vaivaan pääni puhki ja mietin kuka olet. Paljasta! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *