Muistoja, tunnelmia, hetkiä

Päivä on mennyt vanhoja muistellessa. Aamulla aloitin projektin, jonka tarkoituksena on valikoida teetettävät kuvat syksystä 2008 lähtien tähän päivään asti. Olen päässyt kuvakirjan tekemisessä kolmannelle aukeamalle, mutta oon ehtinyt kahlata varmaan ainakin kolme tuhatta kuvaa läpi. Sain sydämentykytyksiäkin, kun luulin hävittäneeni ajanjakson tammikuu-lokakuu 2009, mutta onneksi nekin löytyi. Tässä menee kauan, mutta tulee kyllä monenlaisia tunnelmia, hetkiä ja muistoja mieleen. Hyviä ja huonoja, sitähän se elämä on.

Oon vieläkin pyjamassa! Sämpylät ollaan sentään pyöritelty ja eka satsi on parhaillaan uunissa. Jos nyt vaihtaisin jotain näyttäytymiskelpoista päälle ja kävisin hakemassa kuopuksen päiväkodista.

Lääkäri soitti. Edessä on kahden viikon Burana-kuuri ja saman pituinen käden lepuutusjakso. Onneksi on juoksukausi, onneksi puolikas lähestyy, onneksi ei masenna yhtään. Toinen tilanne olisi, jos kyseessä olisi jalka.

Ainiin. Lapsikin osoittaa paranemisen merkkejä. Tänään lukemat kuumemittarissa asteen matalammat kuin eilen. Päivän korkein lukema 37,3°. Jee!

5 thoughts on “Muistoja, tunnelmia, hetkiä”

  1. Sulla on tismalleen sama projekti kuin täällä. Itselläni on tosin kuvat tekemättä vaan vuodesta 2010 eteenpäin (+hääkuvat). 🙂 Neljä kirjaa on kohta jo valmiina tilattavaksi.

    Lapsella on asteen enemmän kuumetta kuin siellä. 😉

    Sämpylöitäkin tekis mieli.

  2. Heippa Ele, usein käyn täällä kurkkimassa mutta merkki jää aina jättämättä…

    mutta mulla ois kysymys joka ei nyt varsinaisesti tän postauksen alle kuuluis, mut kuitenkin. Otatko sä salin jälkeen jotain palautusjuomaa? Mä oon ihan totaalisen innostunut saleiluun, oon käynyt reilu kolme kk 3-4krt viikossa. Nyt oon alkanut miettimään, että kannattaisko jotain ottaa treenin jälkeen…

    Mä oon niin uuno tällaisissa, sä tulit ensimmäisenä mieleen keneltä vois kysäistä 🙂

    Heli

  3. elisa: Toivottavasti teilläkin aletaan olla parempana! Millä ohjelmalla sä teet kuvakirjoja?

    Heli: Kiva kun jätät viestiä! 🙂 Täytyy tunnustaa, että en oo kyllä hirveästi muistanut ottaa palautusjuomia. Jauheet mulla kyllä on olemassa, mutta ne on jäänyt käyttämättä. Kiitos muistutuksesta, pitää taas muistaa ottaa niitä. Mutta toisaalta, mä tykkään niin paljon syömisestä, että mieluummin palautussyön kuin palautusjuon. 😀

    tiinanen: Kiva kun jätit merkkiä ja tervetuloa uudestaan! 🙂 Mä teen kuvakirjoja iPhoton kirjaohjelmalla ja tilaan kuvat sitä kautta.

  4. Kyllä mäkin mieluummin syön kuin juon treenin jälkeen, mutta mä en heti kerkeä kun tulen kotiin. Saattaa kestää tunti-kaksi ennen kuin saan murua rinnan alle. Mietin vaan sitä, että kuinkahan oleellista palkkari on kehittymisen kannalta… Kun mun käsityksen mukaan ois hyvä saada mahdollisimman nopeesti treenin jälkeen jotain palauttavaa. (Enkä mä edes tiedä kannattaako sen olla proteiini-vai hiilaripitoista, jos syömistä käyttää palauttavana??!!)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *