to top

Kuvakuulumisia + Alku-arvonnan voittaja

Olen nyt taas sen verran väsynyt, että kerron kuulumisiani vain kuvin. Postauksen lopusta löytyy myös Alku-valmennuksen arvonnan voittaja.

Olen osa Speedon uintitiimiä. Eilen oli minun osalta ensimmäiset treenit. Mahtavaa oli saada uintiopetusta Anne Hiltuselta. Vedettiin melkoiset tekniikkasetit, että tänään on kyllä ylävartalossa tuntunut. Keväälle on ohjelmassa siis muutakin kuin juoksua. Ihan mahtavaa!

Eilen oli Helsinki City Runin pressitilaisuus, jossa kävin moikkailemassa tuttuja. Lähdin tapahtumasta hyvällä mielellä senkin vuoksi, että nyt on sitten ensimmäinen juoksutapahtuma löyty kalenteriin. Sain ilmaisen osalistumisen Helsinki City Runille ja sinnehän mä menen, toukokuun 13. päivänä. HCR:n reittiä on jälleen kerran viilattu. Tällä kertaa reitin pitäisi oikeasti olla nopea. Nähtäväksi jää… Nyt vaan pitäisi aloittaa peruskestävyystreenit.

Tämän päivän treeniin menin väsyneenä, kiukkuisena ja nälkäisenä. Eihän siinä hyvin käynyt. Ensin teki mieli kiukutella ja mököttää salin lattialla ja jättää treeni väliin, mutta ryhdyin kuitenkin toimeen. En tiedä etukäteen minkälainen treeni on edessä, mies edelleen laatii mulle kaikki salitreenit ja mä olen onnellisesti vain tuudittautunut tähän loistavaan palveluun. Onneksi Ramikin on innostunut kuntopiireistä, sillä mä rrrakastan niitä. Tämän päivän treeni oli kuntopiiri, mulle passelisti vain 30 minuutin setti, jossa yksi liike oli boksihyppy. En ihan jaksanut keskittyä ja siinä kävi kuvassa näkyvällä tavalla. Olisiko neljäs naarmu tuohon sääriluuhun. Ei ole enää kovin edustavat sääret meikälle. Arpia on vähän siellä sun täällä.

Arvonta alku-valmennuksesta on nyt suoritettu ja voitto osui Iitu-nimimerkillä kommentoineelle. Olen lähettänyt sähköpostitse tiedon voittajalle. Onnittelut voitosta!

Hejppa!

 • sintti

  Kerroppa miten harjoitat tuota peruskestävyyttä?

  January 26, 2017 at 8:27 pm Reply
 • Anna

  Onpa kaunis kello?
  Mikä malli se on 🙂

  February 3, 2017 at 11:40 am Reply

Leave a Comment