Helsinki City Run: kisapäivän video

Vitsit se olikin mahtavaa! Kisapäivä oli jännittävä ja kaikki meni omalta osaltani ihan nappiin, vaikka jännitinkin aikalailla. Tankkaaminen onnistui, onnistuin juomaan riittävästi, mutten liikaa. Ei tarvinnut käydä juoksun aikana bajamajassa, ei tullut tankkauseväät paluureittiä takaisin. En joutunut pysähtymään juomapisteillä oman käsipullon ansiosta. Geelien ottamiset meni nappin. Parasta juoksussa oli, että se kulki niin kevyesti ja kisasta jäi hyvä mieli. Kiitos kaikille projektissa mukana olleille, kiitos kisakavereille. Tämä oli kevään paras juttu. Boom shakalaka.

https://youtu.be/jElY4X7oASM

Sykesportin puolella kooste kaikista projektin videoista – klik.

2 thoughts on “Helsinki City Run: kisapäivän video”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *