Mä tiedän, että oon turvassa sun iholla

Processed with VSCOcam with c1 preset

#mäolentässä-kampanja päättyi viime kuun lopussa. En halunnut silloin jakaa tätä, emmin tosin vieläkin, mutta antaa nyt näissä onnenhuuruissa mennä.

Tänään tulee täyteen vuosi yhteistä taivaltamme. Olen edelleen korviani myöten rakastunut.

Sinä tulit elämääni kuin varkain. En tilannut mitään rakkaustarinaa, en ollut oikeastaan edes valmis mihinkään uuteen. Niin sinä vain tulit ja kaappasit minut kainaloosi. Se ei ollut tapaistasi, kerroit sen jälkikäteen. Ei minullakaan ollut tapana antaa tuntemattomien miesten kaapata itseäni kainaloon. Jostakin syystä se vain tuntui sillä hetkellä oikealta ja hyvältä. Ensitreffit kestivät heti kerralla kaksi vuorokautta. Vein sinut toisena “treffipäivänä” kotiini, pyhimpään paikkaan, ja sekin tuntui ihan sopivalta siinä hetkessä. Seurassasi olin heti oma itseni. Ei ollut mitään jännitteitä, eikä minkäänlaisia jarruja. Rakkaus syttyi hyvin nopeasti ilmiliekkeihin, eikä tätä kulovalkeaa saa millään enää sammumaan. Tutustumisemme alkumetreillä tuntemuksiani kuvasi parhaiten Kasmirin Iholla-biisin sanat.

En tiedä sun nimees, mut arvaan sen
En tiedä susta mitään, ainoastaan sen et oot harvinainen
Yhden kortin varaan kaikkeni paan, 100 % itsestä annan, muuta en kaipaa, en kaipaa
Jos sut omakseni saan, saan

Sä oot mulle, se jonka haluun tuntea sun sateenvarjon alla, ei tarvii piilotella arpia
Mä tiedän et oon turvassa sun iholla, oon turvassa, sun iholla, iholla

Haluun tuntee sut syvästi, haluun tuntee sut mun lähellä
Sanotaan näkemiin, ei hyvästi
Ajaudun sun vuoks vararikkoon, sulle kaiken mun kultani kannan
Niin koukus mä oon jo, mä oon, mä oon koukus sun ihoon

Sä oot mulle, se jonka haluun tuntea sun sateenvarjon alla, ei tarvii piilotella arpia
Mä tiedän et oon turvassa sun iholla, oon turvassa, sun iholla, iholla

Rakastan sua, Rami. ❤️

14 thoughts on “Mä tiedän, että oon turvassa sun iholla”

  1. Tavattiin yhteisten ystäviemme kautta. Samaan aikaan oli kahden porukan pikkujoulut kahdessa eri paikassa ja päädyimme jatkoille samaan paikkaan. 🙂

 1. Olen onnellinen puolestasi ja siitä että olet löytänyt rinnallesi ihmisen joka jo heti ensi tapaamisesta tuntuu siltä oikealta ❤

  Voin samaistua tunteeseen sillä itselleni on käynyt samoin ❤ Se tunne ennen kuin kumpikaan sanoo sanaakaan.. Ja tunnet että tuossa on se minun puolikas ❤
  Se, että toimii siinä tilanteessa itselleen epätavallisesti tuo lisä varmuutta yhteenkuuluvuudesta. Omalla kohdallani olin 4 kk aiemmin eronnut edellisestä 9 vuotta kestäneestä parisuhteesta ja oli täysin minun vastaista mutta samana iltana lähdin nykyisen mieheni ja lasteni isän mukaan jolla tiellä edelleen ollaan. Tuosta illasta on jo reilu 16 vuotta.

  Kaikkea hyvää teille ja tunnelmallista joulun aikaa ?

  1. Oi kiitos, Minna! ❤️

   Onhan tämä aivan käsittämätöntä! En uskoisi, ellei olisi sattunut omalle kohdalle.

   Ihana tarina teilläkin! Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle ja teille! 🙂

 2. Melkein herkistyin, olen niin onnellinen puolestasi! Tekstistä ja kuvista huokuu oikea, ihanan ihmeellinen rakkaus ja onni <3 Kaikkea hyvää teille! 🙂

 3. Voi teitä höppänöitä 🙂

  Yhteiset ystävät ovat vaarallisia. Pari vuotta sitten hyvä opiskelukaveri pyys mukaan pelailemaan ultimatea jne ulkopelejä kavereidensa kanssa eräänä toukokuisena päivänä. Siellä tuli tavattua yksi mukava nuori nainen, kenen kanssa sitten seuraavan puolen vuoden aikana tuli pikkuhiljaa tutustuttua. Sitten tuli tuon saman kaveriporukan illanviettoja, mihin tuli leivottua kaikkea hyvää jostain kumman syystä. Siitä se lumipallo lähti sitten liikkeelle. Juhannuksen alla kosin tuolla samaisessa paikassa, missä tavattiin pelailun merkeissä. Syyskuussa sanottiin tahdon tuon edellämainitun kaveriporukan ja lähisuvun ollessa juhlavieraina. Välillä tuntuu, että on ollu hirveä vauhti päällä, välillä taas siltä, että näin olisi aina ollut. Jokainen päivä tuntuu kuitenkin yhtä oikealta ja huumaavalta.

  Hyvää joulua teille!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *