Sunnuntaitreenit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaiseksi perinteeksi on muodostumassa ystäväni kanssa yhteiset treenit. Loistava tapa tehdä viikolle sellainen tilinpäätös, että uuteen viikkoon voi lähteä taas nollatulla pääkopalla.

Alkulämpönä juoksin salille. Samalla testasin, miten väkivaltainen käsittely on tehonnut pohkeisiin. Käsillä kokeilemalla tiesin, että pehmeetä touhuu, kiinnityksiä ei enää juurikaan ollut. Oli aivan erilaista juosta pitkästä aikaa kimmoisilla pohkeilla. Teki niin hyvää! Juokseminen, yksinolo ja pään tyhjentäminen.

lenkkarit Karhu Flow3 Trainer, trikoot Peak Performance

Tälläkin kertaa vedimme salilla Burner 400 -kehonpainotreenin. On tuo vaan ihan loistava treeni, vaikka tavallaan samaan aikaan vihaankin sitä. Viimeksi tein tuplamäärän vuorikiipeilijöitä. Nyt tein oikean määrän ja sain ajaksi pari sekuntia vajaa 11 minuuttia. Vielä on nipistettävää, mutta tällä kertaa tuntui, että pystyin antamaan paremman panoksen. Markkanenkin väänsi loistavan suorituksen, vaikka vikalla kiekalla näytti, että muija lävähtää suorin vartaloin ketoon. 😀

Tää fiilis, kun homma on ohi! Aivan loppu, mutta hymyilyttää.

Burner 400:n jälkeen hakattiin vähän nyrkkeilysäkkiä, tehtiin vatsoja ja päälläseisontoja.

Marun kommentti: “Aivan valtava tuo sun reisi.” 😀 Joulupotka.

Tähän se treeni sitten päättyi, kun ei enää pystytty muuta kuin nauramaan. Kamera ei todellakaan pysynyt enää paikoillaan. Todettiin, että joku painonnostaja on sylkäissyt tuohon peiliin, kun on niin paskainen.

Joulukuntoon-projekti edistyy hyvin. Pelkästään asioiden tiedostaminen auttaa ihan älyttömästi. Päivittäin kun ottaa muutaman hetken ihan vain siihen, että sulkee silmät ja pysähtyy hengittämään muutaman kerran syvään. Tämän kun tekee ihan rauhassa ja keskittyy rentouttamaan koko kropan, niin olo on aivan erilainen sen jälkeen. Suosittelen kokeilemaan. Siitä se läsnäolo ja oman kehon tiedostaminen lähtee.

Että zennn vaan.

2 thoughts on “Sunnuntaitreenit”

  1. Hassu toi nyrkkeilykuva, siinä näyttää siltä, että jalastasi kasvaisi joku pusikko kun siellä on kasvi sopivasti jalan takana. =D

    Hyvä treeni teillä ollut.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *