to top

Juoksemisen riemua

Vauhtisammakko-yhteistyö on tuonut mulle niin paljon lisämotivaatiota juoksuun, että olen ihan riemuissani. Toisen laatima ohjelma on tietyllä tapaa kuumottava, koska sitä pitää saa noudattaa kirjaimellisesti, mutta samaan aikaan se on helppo. Itselle jää vain miettiä paikka missä treenin toteuttaa, ainakin näin yksinkertaistettuna.

Juoksu on superhelppoa näin loma-aikaan. Sen kun vetää kamat niskaan ja lähtee juoksemaan. Sitä voi tehdä missä tahansa ja mihin aikaan tahansa.

Olen noudattanut saamaani juoksuohjelmaa aika tarkasti ja nyt olen ottanut taas ravintolisät mukaan treeneihin. Sain blogin kautta testattavaksi Myproteinin MyWhey -proteiineja, joita olen höläytellyt huiviin aina lenkin päälle. Mulle tulee oman kropan huolto ja hyvinvointi entistä tärkeämmäksi silloin kun treenaan juoksua tavoitteellisesti.

Jännitin proteiinijauheen testaamista, sillä olen vähän kranttu näiden koostumusten ja makujen suhteen, mutta nämä olivat oikeasti positiivinen yllätys. Söpön sheikkerin sisällä on vieteripalloo, joka sekoittaa juoman aivan smoothiksi ei jää yhtään kökkäreitä. Ja kaikkien testiin saatujen jauheiden maku on hyvä!! Sain testiin maut: vanilla, cherry, pineapple, banoffee, chokomint. En osaa analysoida ravintosisältöjä sen ihmeemmin, mutta voit itse tarkistella niitä täältä.

Yllä olevat kuvat on otettu tämän päivän treeneistä. Tänään ohjelmassa luki 12 x 30 s maksimivauhtista vetoa. Sain tehtyä yhdeksän, jonka jälkeen näin paremmaksi jättää vedot kesken, koska jo puolessa välissä pakarassa tuntui ikävää tuntemusta. Olisi pitänyt venytellä lämmittelyn jälkeen vähän ennen vetojen repimistä tai lämmitellä kauemmin. Ekat vedot meni nimittäin aika raa’asti. Mun ja miehen kiskoessa vetoja lapset hyppivät pituutta, ottivat aikaa toisten juoksuista ja juoksivat viestejä. <3 Olen saanut miehenkin innostettua juoksutreeneihin. Nämä vaihtelevat lenkit motivoivat häntäkin. Tässä on vaan se vaara, että hän kohta pesee mut juoksussa ja sehän ei käy. 😀 😀

Ps. Huomenna on juoksukoulujen tarjous viimeistä päivää voimassa, joten hopi hopi ilmoittautumaan. Paikatkin alkaa olla täytettyinä. Ole nopea! Kerro ilmoittautuessasi, että olet blogini lukija. Ilmoittautumisohjeet täällä.

 • sarihoo

  Valmis ohjelma on kyllä munkin juttu. Mutta siinäkin on eroja millainen valmis ohjelma on. Se joko koukuttaa tai vierottaa koko juoksusta kokonaan. Molemmat koettu tänä kesänä HCR:n jälkeisessä ns juoksukrapulassa. Nyt sain onneksi käyttööni helpon ja selkeän ohjelman, joka on teipattuna jääkaapin oveen. Täytyy muistaa itsekin viedä perhe radalle 😀

  July 31, 2014 at 8:32 am Reply
 • Ansku

  Saako kysyä, mihin tapahtumaan ja mille matkalle nyt tähtäät? Montako treenikertaa tuossa ohjelmassa on ja teetkö yhtään salitreeniä?

  July 31, 2014 at 8:34 am Reply
 • Tiia

  Kiitos sinun, minäkin ilmottauduin Vauhtisammakon juoksukouluun! Saas nähdä kuinka tässä käy 😛

  July 31, 2014 at 12:58 pm Reply
 • Jonna

  Mikä on pisin matkasi mitä oot polkenu pyörällä? 🙂

  August 1, 2014 at 10:44 pm Reply
 • www.minajamuud.blogspot.fi

  Kun luin tämän postauksen, sitten muistin. Että miksi minä haluan mennä taas lenkille.
  Jotenkin ei ole vaan jaksanut viime aikoina yhtään, mutta nyt sain vähän potkua mennä ehkä jo tänään 🙂

  http://www.minajamuud.blogspot.fi

  August 3, 2014 at 12:53 pm Reply
 • Ninde

  Moikka! Sulla näyttää olevan sama suunnon sykemittari. 🙂 Tiedätkö millä ihmeelle pystyn poistamaan/tyhjentämään urheilutiedostot mittarista? Käyttöohjeista en löytänyt mistään.. 😮 Kiitos jos viitsit vastata 🙂

  August 3, 2014 at 7:10 pm Reply
 • Ivy

  Ai että tulin hyvälle mielelle noista perhekuvista! Vaikka olen vielä perheetön, olen ajatellut ehdottomasti haluavani juuri tuollaista meininkiä! Perheen yhteistä aikaa, lapsille liikunnallinen elämäntapa, aikaa samalla omalle urheilulle ja mitä vielä!

  August 5, 2014 at 10:49 pm Reply

Leave a Comment