Lukijatreenit Esport Aallossa

*Mainos: Esport
Treenivaatteet: Yvette
Tarjoilut: Espresso House Otaniemi

Meidän naapuriin avattiin pari kuukautta sitten uusi Esport-kuntosali. Tai oikeastaan Aalto yliopiston metroasemalle avattiin uusi kauppakeskus A Bloc, johon avattiin Esport Aalto. Samasta kauppakeskuksesta löytyy myös ravintola, ruokakauppoja, kahvila ja muita palveluita.

Pääsin tutustumaan uuteen Esport Aaltoon syyskuussa Kipan kutsumana. Tuolloin Kipa veti muutamalle bloggaajalle The Trip -spinningtunnin. Ihastuin saliin ja ihan hullun siistiin uuteen spinning-konseptiin. Aloitin pian ensivierailun jälkeen  yhteistyön Esport Aallon kanssa.

Järjestin eilen blogini lukijoille Esport Aallossa lukijatreenitapahtuman, jossa he pääsivät myös kokeilemaan The Trip -spinningiä. Tapahtumaa sponsoroi myös Yvette, joka lahjoitti treenaajille uudet treenivaatteet ja treenin jälkeen saimme nauttia Espresso Housen herkullisia eväitä.

Ihana Kipa!

Hiukan puuskututtaa.

The Trip on siis spinningtunti, mutta ei mikään ihan tavallinen sellainen. Salin edessä on valkokangas, josta näytetään tunnin aikana maisemaa. Valkokankaalle ilmestyy jyrkkiä ylämäkiä ja hurjia alamäkiä, välillä tietysti tasaistakin. Maiseman näkeminen tekee tunnista jotenkin paljon aidomman tuntuisen ja tekee pyöräilystä raskaampaa.

The Trip -tunti kesti 40 minuuttia, mutta tuossa ajassa saatiin itsemme aivan läpimäräksi hiestä. Yllättävästi ne ylämäet sai laittamaan vastusta oikeasti sellaiseksi, miltä maisema näytti. Jos valkokankaalla oli seinäjyrkkä ylämäki, niin sitä ei vain voinut polkea lötköllä vastuksella.

Meillä oli myös lukijatreenissä ohjaajana Kipa. Hän on energian ja ilon suurlähettiläs. En oikeasti ole tavannut vastaavaa persoonaa. Kipasta huokuu niin paljon iloa, että se tarttuu väkisinkin.

Treenin jälkeen Espresso House oli kattanut meille ihanat herkut. Oli smoothieta, tuorepuuroa, leipää, kahvia ja vielä superherkulliset Pumpkin Lattet. Olin nähnyt Pumpkin Latte mainoksen jo monena päivänä salilla käydessäni, mutta en ollut uskaltanut tilata sitä, koska pelkäsin, että se maistuu liikaa kurpitsalle. Se oli aivan superhyvää, vähän kuin jälkiruokaherkku. Treenaamisessa on parasta se, että sen jälkeen pääsee syömään.

Tällaisen aamiaissetin saa Espresso Housesta alle kympillä.

Espresso House Otaniemi löytyy tästä samaisesta kauppakeskuksesta, missä Esportkin on. Kahvilassa on ihanan kotoisa tunnelma. Kuvassa näkyvän aamiaissetin saa alle kympillä. Ilahduin myös siitä, että opiskelijat saavat 20 % alennusta. Kävimme Heidin ja tyttäriemme kanssa perjantaina tuolla kahvilla ja totesimme, että siellä olisi kiva tehdä töitä. Ihana ympäristö.

Lukijatreeneissä on ihana nähdä minkälaisia tyyppejä siellä ruutujen toisella puolella on. Tuntui kuin olisin ollut ystävien seurassa. Ihania iloisia ja sporttisia naisia. Itselleni tämä treenitapahtuma tuli todella raskaan viikon päätteeksi ja piristi kyllä aivan ihanasti. Viikonloppuun tuli aimo annos hyvää fiilistä. Kiitos kaikille mukana olleille ja tietysti iso kiitos yhteistyökumppaneille! Olen todella kiitollinen siitä, että saan järjestää tällaisia juttuja.

Kuvat otti ihana Pinja Mitrovitch

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *