10 + 1 sekalaista ajatusta

Te tiedätte minkälainen mä olen. Pohdin jatkuvasti jotakin. Mun ajatukset kulkee hurjaa vauhtia ja päässä saattaa risteillä useampia asioita, ideoita ja huolia samanaikaisesti. Opintojen aloittamisen jälkeen olen saanut muilta opiskelijoilta ja luennoilta yllättäen valtavasti uutta ajateltavaa. Olen ollut kiireestä ja uuteen totuttelusta huolimatta tosi inspiroitunut ja innostunut.

Tässä päällimmäiset ajatukseni, joita olen ajatellut tällä viikolla…

 • Miksi kiitos ja hymy on niin tiukassa? Ja kuinka hyvältä arjessa saatu ystävällinen hymy, teko tai lause tuntuu.
 • Mitä nöyryys tarkoittaa? Minun mielestä nöyrä ihminen suhtautuu toisiin ihmisiin siten, että toisilla on aina itselleen jotakin opetettavaa tai annettavaa.
 • Miksi omia virheitä ei meinaa hyväksyä, mutta toisen virheisiin suhtautuu paljon myötätuntoisemmin?
 • Kuinka paljon musiikki tuo sisältöä elämään. Ei ole päivää, jolloin en kuuntelisi musiikkia.
 • Kuinka paljon olen iloinnut PR-toimistosta saamistani Timberlandeista. Ne ovat olleet aivan täydelliset kengät tähän talveen, koska niistä ei mene vesi läpi.
 • Minkä ikäisenä pitäisi tietää mitä haluaa tehdä isona? Olen pitkään jumittanut siinä ajatuksessa, että pitäisi olla vain yksi suunta ja tavoite ja että pitäisi olla jossakin tietyssä asiassa erityisen hyvä. Viime aikoina olen oivaltanut, että kannattaa vaalia kaikkia vahvuuksia ja hyödyntää niitä mahdollisimman monipuolisesti.
 • Kuinka vaikeaa olisi toteuttaa zero waste -elämää? En ole edes yrittänyt tätä, mutta joka kerta riipii tuo jätteen ja erityisesti muovin määrä.
 • Kuka voisi opastaa minut mineraalimeikkien maailmaan? Ne kuulemma sopisivat minun ihotyypilleni paremmin kuin ne, joita nyt käytän.
 • Kuinka vaikeaa voi olla suunnitella kaikkia aikataulut mahtumaan kalenteriin siten, että ne onnistuu vielä oikeasti toteuttamaan? Tällä viikolla olen joutunut jättämään kaksi tapahtumaa väliin, koska en vain ole osannut organisoida ajankäyttöäni riittävän hyvin.
 • Onko jollekin vaikkapa tietoteknisten välineiden käyttäminen yhtä vaikeaa kuin mulle ruuanlaitto? Ymmärrän laitteiden logiikan ja osaan yhdistellä tietoa ja soveltaa sitä, mutta ruoanlaitossa kaikenlainen itsenäinen työskentely ei onnistu. Mulla pitää olla hyvin selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, että saan tehtyä mitään järkevää.

Viimeisimpänä ja tärkeimpänä:

 • Sain tällä viikolla muistutuksen siitä kuinka tärkeää on huolehtia lähimmäisistämme. Kysykää heiltä mitä kuuluu, tarjotkaa kuulevaa korvaa ja olkapäätä, johon nojata. Älkää miettikö, että pitäisi, vaan toimi, jos yhtään tuntuu siltä, että joku läheisistäsi tarvitsee taluttajaa.

2 thoughts on “10 + 1 sekalaista ajatusta”

 1. Mineraalimekeistä suosittelen everyday minerals merkkiä. Löytyy Ruohonjuuresta ja omasta nettikaupasta:) Ihan yhtä helppo niitä on käyttää kuin normaalejakin meikkejä! Oon käyttänyt jo vuosia 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *