Photoshoot

Tänään kävimme lasten kanssa kuvattavana yhtä lehtijuttua varten. Kerron kun lehti ilmestyy minkä lehden voitte käydä halutessanne ostamassa.

Jäimme kuvauksen jälkeen Elixian saliin hetkeksi pelleilemään. Pitäisi varmaan perustaa oma kuntosali, jossa lapsetkin voisivat treenata samaan aikaan. Olisi hauskaa ottaa lapset mukaan treeneihin.

Tänään alkoi huikea neljän päivän loma! Ihanaa! Mutta kukakohan pakkaisi meidän kamat? Huomenna lasten koulun jälkeen auton nokka osoittaa kohti Oulua.

14 thoughts on “Photoshoot”

  1. Hitsi miten sä olet inspiroiva! Sun pitäs ryhtyä personaltraineriksi äiti-ihmisille 🙂 Tai jollain muulla tapaa ryhtyä valmentamaan/opastamaan kuntoon kaipaavia äitejä (tai miksei muitakin) kun sulla tuntuu homma olevan niin hyvin hallussa.

  2. Monta vuotta olen blogiasi seurannut ja nyt vasta kommentoin 🙂 Tunnistan itsessäni samanlaista urheiluhulluutta kuin sinussa. Tosin yhtä mahtavia vatsalihaksia mitä sinulla on niin en omista 😉 Salilla tulee harvemmin käytyä mutta ryhmäliikunta tunnit on nyt ollut mun suosiossa. Meidän salilla on mahdollisuus viedä kahtena arki iltana ilmaiseksi lapset treenaamaan ohjatulle/valvotulle tunnille siksi aikaa kun itse käy salilla tai ryhmäliikunta tunnilla. Olen niin iloinen siitä 🙂 Kiitos kivasta blogistasi ja taidanpa laittaa blogisi myös omaan blogilistaani 🙂

    1. No hyvä kun nyt kommentoit. 🙂

      Aika hienoa, että lapset voivat treenata samaan aikaan. Siitä voisi maksaakin ihan, jos lapset pääsisivät samaan osoitteeseen harrastamaan samaan aikaan.

      Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin!

  3. Hei Ele – olen seurannut blogiasi enemmän tai vähemmän jo aikoja, mutta en ole tainnut koskaan kommentoida. Olet Fitness Fuhrerin ohella yksi niistä, jotka saivat minut uskomaan, että minäkin pystyn maratonille – ja pystyinhän minä! Kiitos siis inspiroivasta blogistasi.
    Kysymykseni ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta muistelisin, että olet joskus kirjoittanut raskausajasta/synnytyksestä toipumisesta/raskausajan ravinnosta tai liikunnasta, mutta en nyt löydä juttuja millään hakusanalla. Osaisitko vinkata missä ko. juttu/jutut ovat, vai muistelenkohan ihan väärin?

    1. Voi vitsi, et tiedä miten hyvä mieli tällaisista kommenteista tulee! Tämän takia mä ylipäänsä jaksan tätä blogia pitää. Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan. Mitään överiliikuntaa en suosittele, mutta että elämä olisi luonnollinen osa elämää.

      Vanhan blogin puolelta taitaa nuo postaukset löytyä. Käyn kaivamassa…
      http://endorfiineja.blogspot.fi/2010/10/raskaus-liikunta-ja-ruokavalio.html

      Tuossa nyt ainakin. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *