Splash!

Harhaanjohtava otsikko. Postaus ei liity mitenkään siihen uuteen uimahyppyohjelmaan, vaan siihen, että sain tänään töistä kotiin pyöräillessä hyökyaallon päälleni. Bussi pyyhälsi ohi ja sain sellaisen vesimäärän niskaani, että en hetkeen nähnyt eteeni ja kastuin ihan läpimäräksi. Onneksi olin siirtänyt kännykän käsivarsikotelosta repun uumeniin, niin uusi puhelin ei mennyt rikki tämän seurauksena. Tämä ei kuitenkaan fiilistä laskenut. Mä oikeastaan tykkään pyöräillä sateessa. Ei haittaa vaikka kastuu, koska ei ole kylmä.

Eilen kävimme pikasalilla. Oikein ärsytti, kun jouduin niin kiireellä tekemään, mutta tulipahan tehtyä tehokkaasti. Ehdin tunnissa tehdä seuraavanlaisen setin.

Smith-kyykky syvään kapealla asennolla 3 x 15, 40 kg

Jalkojen ja lantion nosto 3 x 15

Askelkyykyt 3 x 15, 16 kg

Vatsarutistus Bosun päällä 3 x 15, 10 kg

Selänojennus 3 x 15, 10 kg

Hauiskääntö 3 x 15, 3 kg hahaha!

Ranskalainen punnerrus 3 x 15, 3 kg – tästä se lähtee taas!

Sivutaivutukset selkäpenkissä 3 x 10/puoli

Jalkaprässi leveällä asennolla 3 x 15, 50 kg

Pohkeet istuen 3 x 15, 50 kg

Kesto: 54 min

Syke: keski – 133 bpm, max – 158 bpm

Kalorit: 378 kcal

Tästä säälittävästä lähtötilanteesta käsiä lähdetään ihan kohta kasvattelemaan. Mä odotan niin paljon, että pääsen treenaamaan itselleni ISON yläkropan. 😀

Mites teidän alkuviikon treenit?

12 thoughts on “Splash!”

  1. Heh, vitsit, miten positiivinen sä olet! Sä oot saanut saavillisen vettä niskaan jonkun bussin vuoksi, ja sä hymyilet! Sun asenne on kyllä ihailtava! 🙂 Jee!

    1. Mulle toimii tuollainen käänteinen meininki. Monesti sadelenkistä nauttii vielä enemmän, kun siitä tulee sellainen itsensä ylittänyt olo. 🙂

  2. Vitsit mitkä ABSit! Mitä sun vatsatreeniohjelmaan kuuluu? Haluatko joskus tehdä jonkun postauksen siitä? 🙂 Tai jos olet tehnyt niin löytyykö se mistä?

  3. Toi on kyllä kummallista miten itsekin oon saanut parhaimmat pyöräilykokemukset kaatosateessa polkiessa. Ehkä siinä auttaa myös se, että perillä on aina odottanut lämmin suihku ja kuivat vaatteet.

    Tänään tosin tyydyin vain kävelemään Esportilta kotiin Tapiolan toiselle laidalle, ja kivaa oli sekin. Taisitpa muuten sinäkin tulla sillä reissulla vastaan klo 18 maissa. 🙂

    1. Lämmin suihku (ja sauna) kyllä auttaa, ei paljoa naurattaisi läpimärissä vaatteissa, jos joutuisi ne päällä hengaamaan yhtään ylimääräistä minuuttia.

      Todennäköisesti tulin vastaan, koska tuohon aikaan olin liikkeellä. 🙂

  4. Vatsatreeniohjetta mäkin peräänkuulutan! Käsiin, peppuun ja jalkoihin oon ihan tyytyväinen mutta korsettia en prkl saa kuntoon. Sun sixpäkki on hhhhottis! 🙂

    1. Linkitin tuohon soffun kommentin alle parit postaukset, joissa on vatsalihasliikkeitä. Voisin kyllä yrittää tehdä kattavan postauksen. 🙂

  5. Sun asenne on tosiaan kadehdittava! Minä tykkään pienessä sateessa lenkkeilystä, mutta pyöräily sateella ei niin kovin houkuttele…

    Ja noi sun vatsalihakset, huh!!

    Lasketko muuten smith-kyykyissä kilomäärään myös tangon painon? Siis kun sulla tuossa kilomääränä 40kg, niin laitatko siis molempiin päihin kymppikiloiset?

    -Heli (usein käyn lukemassa ja fiilistä hakemassa, liian harvoin jätän merkin…………..)

  6. Alkuviikon treenit? No eihän sellaisia ole 😉 Viimeperjantainen juoksu oli niin nihkeää, että olen pitänyt tauon osaksi omasta halustani, osaksi pakosta. Vielä olisi muutama lenkki ennen Tukholman koitosta. Taidan viedä lapset huomenna hoitopaikkoihin juoksukamat päällä ja juosta rantoja pitkin viisi lönkyttelykilsaa kotikonttoriin suihkuun ja töihin.

    1. Hirveästi tsemppiä Tukohlmaan!! Eihän sitä pidäkään enää tässä vaiheessa kauheesti riehkasta, kunhan vähän herkistelee.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *