Pari huonoa yötä

Nyt on ollut kaksi huonoa yötä peräkkäin. En ymmärrä mistä tämä johtuu, koska päivät menee hyvin ja kivuttomasti (ellen liikuta kättä väärään asentoon). Viime yön nukuin 15 minuutin pätkissä ja heräilin särkyyn. Mikään asento ei ollut hyvä. Aiemmin olen pystynyt nukkumaan kivuitta puoli-istuvassa asennossa, mutta staattinen asento alkaa nykyään vähän ajan kuluttua särkemään. Mikä juttu tämä on? Mulle ei sovi huonot yöunet, koska musta tulee tosi kiukkuinen. En ole nukkunut näin huonosti edes silloin kun tytöt olivat vauvoja. Huonosti nukutun yön jälkeen maailma näyttää tosi ankealta ja asioissa näkee vain varjopuolia.

Eilisen treeni

Kuntopyörää 45 min, crosstraineria 30 min ja väliin kyykkyjä ja vatsoja

Kesto: 1 h 30 min

Syke: keski – 147 bpm, max – 167 bpm

Kalorit: 735 kcal

Eilen kävin aamulla ensin salilla ja sen jälkeen menin hierontaan työpaikalle. Reissu venähti viisituntiseksi. Hieronta teki hyvää jumiutuneille niskoille. Vatsallaan makaaminen oli yllättäen aivan tosi miellyttävää. Ei sattunut käteen ollenkaan!

Tein jumppaliikkeitä työpaikan pukuhuoneen lattialla. Kolme kertaa päivässä on käsketty tekemään, niin mähän teen!

Tänään tuli mun uudet herkkulenkkarit Wigglestä. Toimitus oli ihan supernopeaa. Nettisivuilla luki, että toimituksessa kestää 2-4 viikkoa, niin nämä tulivat viikossa, eikä postikulujakaan tarvinnut maksaa. Voin todellakin suositella.

Tänään oli kiva päivä, kun sain rakkaan ystäväni Sarpukan takaisin lomamatkalta. Käytiin syömässä ja shoppailemassa ja lopuksi tultiin meille. Sovittiin, että huomenna treenataan yhdessä.

2 thoughts on “Pari huonoa yötä”

  1. Otappa kokeilumielessä muutama päivä ihan rauhallisesti, ei mitään ylimääräisiä (=ei-lääkärin-tms-määräämiä) liikuntoja. Ainoastaan pakolliset liikkumiset ja kevyet kävelyt sallitaan ja lisäksi tietenkin ilman muuta nuo fysioterapeutin/kuntouttajan määräämät jumpat sille olkapäälle. Voisi auttaa noiden kipujen vähenemiseen. Vaikka se onkin olkapää ja sitten meet tekeen esimerkiksi jalkaprässiä, niin sitä kuvittelee, että se on ihan eri paikka kehossa mitä sä treenaat, ettei se vaikuta. Tosiasiassa kun liikut miten tahansa, niin kyllä sitä aina tulee ihan pientäkin liikettä ja tapahtumaa siellä olkapäässäkin ja sitä ympäröivissä tukilihaksissa jne, jotka voi vaikuttaa siihen vaurioituneeseen paranevaan alueeseen. Ja sama vatsalihasten ja ihan kaikkien kanssa. Vähän tietty yllättävää, jos siellä kuntoutuksessa ei oo tälläsistä puhuttu, että jos on kipuja niin ylimääräset pois ja rauhallisuutta ja kuntouttavaa jumppaa ainoastaan… Perusjuttujahan nuo?! Vai etkö vaan malttas noudattaa neuvoja? 😉 Toivottavasti se rupee jo rauhottuun! Varmasti palaa halu jo tehdä oikein kovaakin treeniä 🙂 Tollanen ottaa kyl mielen päälle kun jatkuun pidempään.. Paljon tsemppiä ja mukavaa viikonloppua! 🙂

    1. Moikka! Kiitos asiallisesta kommentista. Oot kyllä oikeassa, että kaikki liikunta rasittaa myös leikattua aluetta. Toki fyssari tästä sanoikin, että jos kipuilee, niin pitää ottaa iisimmin. Ja rasitustasoa voi nostaa vähitellen, jos käsi ei siitä hermostu. Niin ärsyttävää kuin lepäily onkin, niin sitä pitää malttaa vain olla ja antaa käden parantua. Eniten mua on ihmetyttänyt, että miksi käsi ilmoittaa vasta yöllä rasituksesta, kun päivät menee hyvin.

      Viime yön tosin nukuin paremmin, tai lopun yöstä, kun ymmärsin siirtyä sohvalle viiden tyynyn kanssa parempaan asentoon, joten mietin, että olisiko tyynyjen vähentäminen/nukkuma-asennon muuttaminen aiheuttanut kipuilun…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *