Surgery

Nyt se on sitten sovittu. Leikkauspäivä on 25.3.2013. Huih!

Artroosin, eli magneettitutkimuksessa löydetyn AC-nivelen kuluman voin kuulemma unohtaa, löydös on normaali. Saman tuloksen voi löytää lähes jokaisen suomalaisen kädestä, jos magneettitutkimuksella asiaa tarkasteltaisiin. Kipu ei siis johdu siitä.

Toimenpide on lääkärilleni kuulemma helppo ja hän uskoo vahvasti, että kivut häviävät leikkauksen myötä ja kädestä tulee huolellisen kuntoutuksen jälkeen oireeton.

Olin hieman pelokas ja jännittynyt, kun puhuimme leikkauksesta, mutta lääkäri sanoi “älä pelkää, mä pidän sua kuin kukkaa kämmenellä”. <3

Luotan lääkäriini 100 % ja näytöt puhuvat samaa kieltä. Nyt vain reippain mielin odottamaan tulevaa. Suhtaudun optimistisesti koko prosessiin. En pelkää kipua ja uskon pystyväni hoitamaan kuntoutuksen hyvin fysioterapian avulla ja kuten sanoin lääkärin osuuteen luotan vahvasti. Kyllä tästä hyvä tulee.

Vois vetää älyttömän kuntokuurin ennen leikkauspäivää, niin olis sitten varaa lötväillä. 😀

8 thoughts on “Surgery”

  1. Tsemppiä! Ja hienoa, että asia on selvinnyt! Ja tietty kivun sallimissa rajoissa liikunta on tietenkin hyvästä, mutta pahemmaksi sitä ei tietenkään kannata enää vääntää 😉

    1. Kiitos! Tsemppiä todella tarvitaan! Kivun sallimissa rajoissa saan treenata ja itse asiassa en pysty pahentamaan vammaa omalla toiminnallani. Ne tietyt liikkeet on ollut pakko jättää pois jo aaaaikaa sitten. 🙂

  2. Voihh, tsemppiä!! Onneksi leikkaus on noin pian, niin et ehdi ihan liian kauan murehtia! Päätös on varmasti oikea! Me tuetaan sua täällä blogin puolella kuntoutusoperaatiossa, ja uskon, että maltilla pääset kyllä upeaan lopputulokseen!!

    1. Kiitos!! 🙂

      Lääkäri ensin ehdotti, että leikkattais ensi keskiviikkona. Eeeeei! Me ollaan lähdössä 15.3. Tallinnaan viettämään pariskuntaviikonloppua, enkä halua lähteä sinne käsipuolena ja kipeänä, joten siksi aika “vasta” tämän kuun lopussa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *