Joulukuntoon

Monna inspiroi mua jälleen. Aloitan huomisesta jouluun kestävän herkkulakon. Viimeisimmän herkkulakon jälkeen herkuttelu ei ole pahemmin karannut käsistä. Herkuttelu on ollut aika normaalia enkä ole enää samanlaisiin mättäjäisiin pystynyt kuin ennen. Siksi tämä haaste ei tunnu yhtään niin pahalta kuin vuodenvaihteessa aloitettu. Muistatteko vielä? Tuolloin olin 74 päivää ilman herkkuja (niin monta päivää kuin oli facebook-statuksella tykkääjiä). Kuinka moni lupautuu osallistumaan? Joulukuntoon-proggis, koska kesäkunto on so last season.

Oon päästänyt itseni aika höttöiseen kuntoon verrattuna aikaisempaan. Tämän joulukuntoon-projektin tavoitteena on saada lihaskuntoa palauteltua. Aloitin heti. Tein taas tänään kotitreenin. Tällä kertaa tein muuten punnerrukset niin kuin opastitte. Onpa muuten tosi paljon tehokkaampaa! 15 toistoa tuntui tiukalta.

Ei näy enää sikspäkki. Kohta näkyy.

Kotitreeni (kolme kierrosta)
Heilautukset kuulalla x 20
Punnerrukset x 15
Kulmasoutu kuulalla 12 kg x 15
Hoover asennossa käden nostot ja vartalon kierto (alimmassa kuvassa)
Jalkojen nostot selinmakuulla
Hauikset 7,5 kg x 15
Ojentajadipit oman vartalon painolla sohvapöydän reunalla x 15
Pohkeet varpailleennousuja x 20
Askelkyykyt joustaen kuulan kanssa 12 kg x 10/jalka
Yhden jalan maastavedot 12 kg
Pystypunnerrukset 12 kg x 15

Kesto: 57 min
Syke: keski – 117 bpm, max – 159 bpm
Kalorit: 471 kcal

9 thoughts on “Joulukuntoon”

  1. Jei! Siistiä! Joulukuntoon, koska kesäkuntoon on niin so last season! ;D 😀 Hahahaha! Just hyvä!! Tänään se sitten starttasi!

    Ja hei wau mikä maha! 😉

  2. Heippa!

    Meikäläinen ilmoittautuu myös mukaan herkkulakkoon ja joulukuntoon-projektiin! 🙂

    Ja kiitos tästä mahtavasta ja inspiroivasta blogista! Tulee seurattua säännöllisesti;)

    Tsemppiä!

  3. hehe otit siis “neuvosta” vaarin. Itse tein pitkään punnerruksia tyyliin sinä 😉 kunnes mies otti kantaa ja neuvoi tyylipuhtaaseen suoritukseen, hups ei enää mennytkään niin monta yhteen pötköön! :/

    Lisähaastetta tuo “salmiakki punnerrus, timanttipunnerrus.. ihan millä vaan nimellä, eli kädet sisäänpäin että muodostuu “ns salmiakkikuvio” siten ei menekään kun muutama.

    Tsempit joulukuntoon haasteeseen! -H

  4. Monna: Kiitos! 😀

    Minna: Jei, huippua, että on muitakin lakkoilijoita! 🙂 Kiitos itsellesi, ilman lukijoita tämä homma tuntuisi puisevalta.

    Coco: Haha, vai lyhyellä varoitusajalla. 😀 Mäkin päätin ihan äkkiseltään luettuani Monnan postauksen, mut joo, ymmärrän. Mä oon veivannut tämän asian äärellä jo pitkään. Kyllä tällaiset muutokset vaatii sulattelua.

    Anonyymi: Kiitos itsellesi! 🙂 En syö roskaruokaa (pitsa, hampparit jne.), karkkia, suklaata, vanukkaita, leivonnaisia, limukkaa…

    H: Joo, olipa ihan eri meininki. Pitää testata muitakin variaatioita myöhemmin. 🙂

  5. Miten muksusi suhtautuvat himokuntoiluusi ja herkkulakkokuureihin? Tuossa iässä eivät taida vielä yrittää matkia mutta entä muutaman vuoden kuluttua, mitä teet jos niin käy?

  6. Mutta hyvä asiahan se vain on, jos lapset oppii liikkumaan pienestä pitäen?? Ja ilman sokeria pärjää hyvin 🙂

    Löysin vasta nyt blogisi, hyvältä vaikuttaa! Minkä painoinen sun kahvakuula on?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *