Vappua!

Vapaa viikonloppu takana! Lapset olivat sukulaisten kanssa mökillä ja me saimme miehen kanssa hengailla koko viikonlopun kahdestaan, tai itse asiassa ystävien kanssa. Perjantai-ilta päätty hieman murheellisesti, kun kotiin lähtiessä huomasin, että laukustani oli varastettu puhelin. Sinne meni melkein tuhat valokuvaa ja paljon muuta. Oli aika karmivaa tajuta, mitä kaikkea puhelimen varastanut ihminen voi saada selville minusta selailemalla puhelinta. Siellä oli kaikki sähköpostitilit, sovellukset salasanoineen, kaikki mahdollinen… Oli melkoinen homma vaihtaa salasanat ja vielä yrittää muistaa ne. Huomenna pitää tehdä rikosilmoitus.

Iltapalasmoothie (näyttääpä epäilyttävästi punaviiniltä, mutta sitä se ei ole :D)

Olen taas onnellinen uuden iPhonen omistaja. Nyt hyppysissä on nelonen. Liittymä ei harmikseni vielä toimi syystä, jota en tiedä. Huomenna aamulla pitää heti soittaa asiakaspalveluun. Häikkä saattaa johtua siitä, kun liittymä ensin suljettiin ja avattiin uudestaan. Tai mistä noista tietää. Huomenna se selviää.

Tänään olimme miehen sisarusten kanssa brunssilla miehen siskon perheen luona. Pitkästä aikaa oli koko porukka koolla. Pari vuotta sitten meillä oli tapana kokoontua melkein joka viikonloppu jonkun kotiin syömään. Se pitäisi ottaa taas tavaksi, että pysyisi taas hyvin kärryillä kaikkien kuulumisista. Suunniteltiin myös kesän yhteistä mökkireissua. Saa nähdä miten onnistuu 22 hengen aikataulujen yhteensovittaminen ja majoittautuminen.

Oli ihana saada tytöt takaisin kotiin.

2 thoughts on “Vappua!”

  1. Eve: Kyllä otti päähän, mutten jaksa enää miettiä. Turha kuluttaa energiaa murehtimiseen.

    Vappu oli hieno ja kiva! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *