to top

Tiisereitä

Nopea elonmerkki, että täällä sitä paahdetaan sata lasissa, mutta kuitenkin hymyillen ja vähemmän stressittömämmin.

Kirjoittelen teille heti huomisesta alkaen kaikista kivoista jutuista. Näistä:

Hemmotteluaamu kampaajalla. Teillekin tulossa tarjous Kampajussiin.

Vihdoinkin talvipyöräilyasiaa.

Ystävyydestä ja joulukuntoon -projektista.

Sit sitä perus työmatkajuoksufiilistelyä ja treenikuulumisia.

Taisin jo aiemmin mainita, että arvon teille Garminin Vívosmart -aktiivisuusrannekkeen ja kerron siitäkin lisää. Paljon siis postauksia luvassa ja uusi kamera mahdollistaa paremmat kuvat tai yhtä hyvät kuvat kuin isolla järkkärillä, mutta huomattavasti näppärämmin.

Varsin mukava meno siis täällä. Miten sulla?

 • Kati

  Täällä odotetaan malttamattomana eritoten tota talvipyöräily-postausta. Itse kuljen fillarilla töihin (14 km/suunta) ja tuntuu, että pään saa pyörälle kaikessa varusteviidakossa. Odotankin siis mielenkiinnolla kirjoitustasi. Itse olen tämän pitemmän työmatkapyöräilyn aloittanut vasta 1.9 toimistomme muuttaessa. Sitä ennen 3 km meni missä tahansa kamoissa kävellen tai pyörällä. Nyt näihin pitää ihan eri tavalla kiinnittää huomiota.

  December 16, 2014 at 5:08 pm Reply
 • KirsiH.

  Tulipas positiivinen fiilis 🙂 Ja innolla odotan talvipyöräilypostausta!

  December 16, 2014 at 9:22 pm Reply
 • Elina/ Ellu jumppaa

  Arki on iskenyt täysillä päälle loman jälkeen. Päivät menevät tooodella nopeasti enkä meinaa saada mitään aikaan. Joulukin koputtaa ovella! Silmätulehdus tuli sotkemaan treenikuvioita, mutta kai tämä tästä.

  December 17, 2014 at 6:51 am Reply

Leave a Comment