Pyöräilyä ilta-auringossa

Aivan täydellisiä ulkoiluilmoja ollut viime päivinä. Mä nautin ihan täysillä. Päivällä ensin lasten kanssa ulkoilua ja illalla vielä pyöräilyä. 

Eilen kävin pyöräilemässä auringonlaskun aikaan 56 kilometriä. Nautin joka solulla hiljaisuudesta, kevään tuoksusta ja upeasta auringonlaskusta. Oon ottanut tavaksi pysähtyä jonkun lammen tai järven rantaan hetkeksi ihmettelemään (ja ottamaan kuvia). Suomi on ihana ja ihmeellinen maa! Täällä on niin kaunista.


Sorvalammen rauhassa.

Jupperin rannassa, samassa paikassa tuli teininä vietettyä aikaa.

Tänään lähdin ensimmäiselle yhteiselle lenkille ystäväni Marun kanssa. Sitä ennen vaihdettiin Marun pyörään ehjä sisäkumi. Meitsi pääsi sotkemaan sormet. 😀 Mä tykkään tehdä ns. miehisiä hommia. 🙂 Tänä iltana oli myös aivan upea auringonlasku ja ihanan lämmin ilta. Rullailtiin aika leppoista tahtia 34 kilometriä ja ihasteltiin kilpaa pyöräilyn ihanuutta ja maisemia. 

Tänään pysähdyimme Oittaalle. Pokkana vaan kannettiin pyörät jonkun mökkipihan ohi ja käytimme jokamiehen oikeutta. Pitihän meidän päästä järven rannalle ihastelemaan tuota vaaleanpunaista taivasta.

Ei hassumpaa, hä?

4 thoughts on “Pyöräilyä ilta-auringossa”

  1. Oi ihanan näköistä! En malta odottaa että pääsen myös treenin makuun :).

    Hei mitä kameraa kuljetat mukanasi? Itselläni on vaihtoehtoina vain järkkäri ja kameran känny, järkkäriä on niin kurja kuljettaa kaikkialle, koska se on niin suuri ja hankala..

    <3 Ihanaa viimeistä pääsiäispäivää muru!

    1. Mä muistan tuon fiiliksen. Viimeisillään ollessa teki mieli heitellä pikkukivillä kepein askelin juoksevia lenkkeilijöitä. 😀

      Mä kuljetan mukanani vain puhelinta, iPhone 5:sta. Sillä saa yllättävän hyviä kuvia. 🙂 Sellainen pikkujärkkäri olis ihana, mutta en oo raskinut vielä ostaa.

      Tsemppiä sulle loppuraskauteen!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *