Kympin vauhti?

Sanainen arkku on ihan tyhjä. Juuri nyt ei ole mitään erityistä jaettavaa tänne. Loman jälkeinen arki imee vielä kaikki mehut, kunnes tähän sykkeeseen taas tottuu. Toisaalta olen myös yrittänyt jättää koneella istumista vähän vähemmälle, että saisin enemmän aikaa perheelle ja muulle nollaamiselle. 

Banaanipannaria, marjoja ja kermaa. Syömiset on lähtenyt viime päivinä vähän käsistä, kun on vaan tehnyt mieli.


Nyrppänaaman päivän asu

Ja treeniasu


Uudet sukat piristää pyöräilevän arkea. Nämä ovat ihan täydelliset tällaisiin syksyisiin aamuihin, voi leikkiä kesää lyhyissä trikoissa, kun saa toiseen päähän jalkoja vähän kangasta.

Tämän viikon treenit ovat olleet tälläkin viikolla kevyehköjä, koska viikonlopulle on tiedossa paljon kaikkea kivaa. Perjantaina on työpaikan järjestämä splättissota, lauantaina Helsinki Workout ja illalla vielä Midnight Run, sunnuntaina vielä jos kävis hölkkäämässä pitkän hitaan. Kohta oon ylikunnossa. 😀

Mulla ei ole mitään hajua mitä aikaa lähden Midnight Runilta hakemaan. Asettakaa mulle tavoite? En ole aikoihin juossut kymppiä enkä muitakaan lyhyempiä, jos työmatkoja reppu selässä ei lasketa. Lähimmän loppuajan arvannut saa kunniamaininnan. 😀 Midnight Run on siis kymmenen kilometrin juoksu iltayhdeksältä Helsingin keskustassa.

Tänään lähden kahden entisen naapurin kanssa salille heilumaan. Saa nähdä mitä siitä tulee muuta kuin isoäänistä kälätystä ja naurua. Nyt äkkiä kämppä kuosiin ja treenikamat niskaan.

20 thoughts on “Kympin vauhti?”

  1. Tosi tosi kova veikkaus! Mä haluaisin juosta noin kovaa, mutten tiedä onko se ikinä mahdollista. Kiitos tsempeistä!

 1. Sun kunnolla mennään alle 45 min. Tsemppiä lauantaihin. Muistat vaan keventää treenaamist ni loistava aikaa odottaa noutajaansa! 🙂

  1. Kova luotto sulla mun kuntoon! 😀 Mä yritän juosta niin kovaa kuin pystyn, jos nyt maltan jättää alkoholiannokset baaritiskille tyhypäivässä ja kevennän juurikin treenit loppuviikoksi. 🙂 Tai sit menen vain hölkkäämään läpi.

   1. Mun veikkaus 50min. Puoli tuntia nopeammin kuin minä;) miten olet ajattelut jaksottaa päivän syömiset ja juomiset tuollaiseen yöjuoksuun?

    1. Viime vuonna juoksin 50 minuuttiin, joten tänä vuonna ei voi mennä ainakaan kauempaa. 🙂

     Mä syön ja juon kaiketi aika normaalisti, mutta lopetan syömisen pari tuntia taas ennen juoksua, niin ei tuu kummastakaan päästä yli. 😀

 2. Blogikirjotuksista päätellen olet hyvässä tikissä joten ei pitäisi olla huolen häivää, mutta totta kai matkalle lähetään fiiliksen mukaan :))

  1. Lyhyen matkan kunnosta mulla ei oikeasti ole käsitystä, kun sitä harrastan niin vähän. Pyöräillessä teen vauhtikestävyyttä, mutta se on niin eri asia kuin juoksu. Onneksi kyse on vain leikkimielisestä juoksusta eikä mistään totisesta kilpailusta. 🙂

 3. Veikkaus 46 min 30 s. Ootko koskaan harkinnut Pirkan kierrokselle osallistumista? Tulee automaattisesti treenattua eri lajeja läpi vuoden, kuitenkaan kysymys ei ole mistään ryppyotsaisesta vääntämisestä. Siinähän tosin juoksuosuus on pääosin maastossa.

   1. Pirkan kierroksesta lisää tietoa http://www.pirkankierros.fi/pirkan/index.php
    Koko kierros sisältää hiihtoa, pyöräilyä, soutua ja juoksua. Todella perinteinen tapahtuma, hiihdossa taitaa olla ensi vuonna 60. vuosi. Hyvällä peruskunnolla ja sisulla selviää ja on upeaa katsoa 90 kilsan hiihtotapahtumassa kuinka lähes 80-vuotiaat mummot ja papat osallistuu ties kuinka monetta kymmenettä kertaa 🙂 Oman kokemuksen mukaan myös järjestelyt ja huollot ovat toimineet.

  1. Riittävän kovaa alusta asti, muttei liian. Seitsemän kilsan jälkeen rupeat latomaan tosissaan. Jos juokset alun tasaisella 50 min vauhdilla ja vedät loput 3 km eläimenä, olet maalissa alle 48 minuutin. Sun psyykeellä liha tottelee kuria:)

   1. Kuulostaa järkevältä ja realistiselta suunnitelmalta, kunhan en ole krapulassa. 😀

    Sano mulle huomenna illalla, miten liha tottelee kuria, kun ilmaista viinaa on nenän edessä. 😀 😀

    1. Haha! Parhaiten kulkee, kun on nestettä ja lohturuokajäämiä kehossa! Luin huvittuneena Facesta keväällä, miten porukat valmistautui edellisenä iltana HCR:ään. Puolet tankkasi olutta ja viiniä sekä kaikkea epäterveellistä:) Olen itsekin huomannut, että jos pysyy sellaisessa kohtuudessa, että saa normaalit yöunet alle, irtoaa seuraavana päivänä vauhtikestävyyslenkkikin todella maukkaasti. Ehkä siinä se sisäinen piiska viuhuu vielä kireämmin 🙂 Iloista iltaa, odotan mielenkiinnolla raporttia juoksusta!

     1. Kiitos paljon tsempistä! Hyvin se meni! 🙂 Mutta kyllä mä ensi kerralla jätän kisailtaa edeltävät alkoholiannokset väliin.

 4. Villinä veikkauksena 48:15. Tsemppiä juoksuun! Tukholman Midnattsloppetilla oli huikeat juoksubileet – Helsinki pistää paremmaksi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *