Luottokampaaja

Sairauskertomuksen väliin kerron teille mun luottokampaajasta Jussista. Kävin Jussilla viimeksi ennen Tallinnan reissua. KAMPAJUSSI, missä Jussi leikkaa, on hänen oma liikkeensä. Kampaamo on Mannerheimintie 31:ssä Töölössä.

As you can see, kulkuyhteydet on loistavat.

Ammattitaitoisen hiusmuotoilun jälkeen kampaamon paras juttu on se, että Jussi seuraa musiikkijuttuja ja KAMPAJUSSIssa kuulen aina sellaisia biisejä, joita en ole muualla kuullut. Herkkua! Musiikkityylikin natsaa mulle, eli house siellä soi.

Takahuone/lounge

Ihanan värikkäitä väriputeleita

KAMPAJUSSI on sopivan pieni liike, jossa saa nauttia ihan rauhassa siitä, että joku räpeltää huolellisesti sun hiuksia. Jussi tarjoaa hyvää kahvia ja hyvää läppää.

Tässä tulos suoraan kampaamosta tulleena. Tasapitkä (suoristettu) polkka hienoisella liukuvärjäyksellä.

Seuraavana päivänä antauduin kiharoiden tahtoon, enkä meinannut sopeutua pasksuun pehkoon. Jussi soittikin vielä perään, että pitäisikö kuitenkin leikata muotoon. En ole vieläkään päättänyt pitäisikö. Kerro sä?

10 thoughts on “Luottokampaaja”

 1. Kivat hiukset. enpä osaa sanoo pitääkö vielä parturoida.

  Ite kyl sain idean et nyt lähtee tää pää pölkylle. 😀 Jos ei nyt koko päätä irti mut joku keväinen juttu….saapa nähä mitä.. nyt on olkapäille pitkä ja alan hermostua. Äiti jo pätkäs pituudesta reilu 5cm.

  1. Kiitos! En mä kyllä nyt jaksais uutta hiusmallia, koska en pysty laittamaan hiksia. Nyt mennään ponnarilla, jonka mies ja lapset mulle tekee…

 2. Mä pyrin pitkään tuohon suoristettuun versioon, mut sit kampaajani sai mut ylipuhuttua ja teki kerrostetun leikkauksen. Nyt tukasta saa ihanan pörrön tosi helposti. Mitä et voi peittää, korosta sitä 🙂

  1. Hyvä pointti! 🙂 Turha tuskissaan suoristaa ja vääntää, jos voi päästä vähemmälläkin. Heh. Joinakin päivinä mä ihan tykkään mun pehkosta.

 3. Hyvältä näyttää! 🙂 Mun mielestä anna nyt kasvaa viel vähän! 🙂 (eli elä leikkaa muotoon) ja väri on kiva sulla nyt! 🙂

 4. kuulostaa hyvältä kampaamolta, osaatko yhtään sanoa hintaluokasta kampajussin suhteen kun sivuilla ei ole asiasta mainintaa?

  1. Se on hyvä kampaamo. Valehtelenkohan mä ihan hirveesti, jos sanon, että leikkaus ja väri maksaa 120 euroa. Soita ja kysy? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *