Herkunhimoa ja ihmetystä

Vähän matalaliitofiiliksiä ollut ilmassa, mutta nyt saa riittää. Negatiivisiin asioihin keskittyminen ei vie mua eteenpäin eikä auta mitään, joten yritän kovasti keskittyä kaikkeen hyvään mitä ympärilläni on ja niitä asioita onneksi on.

Ehdin perjantain ja lauantain aikana kuitenkin sen verran rypeä negatiivisissa fiiliksissä, että sain aikaiseksi hirveän herkunhimon. Näköjään minulla on tapana lohduttaa itseäni syömällä. Tein lakkoiluun pienen myönnytyksen. Join perjantaina pari lasia punaviiniä juuston kera.

Perjantaina piristin itseäni ja lapsia laittamalla kynttiöitä.

Kummipoika perheineen oli yökylässä. Saimme miehen kanssa aamupalan sänkyyn. Kuinka monella on vastaavia yövieraita? ♡

Sitten sitä ihmetystä. Sukuumme syntyi reilu viikko sitten kaksi täydellisen kaunista lasta, kaksoset. Erityisen pysäyttävää. Ihme.

Harvoin näkee mitään näin ihmeellistä ja täydellistä.

Tein meille iltapalaksi hampurilaiset. Oli ihan törkeän hyvää. Sämpylät leivoin aiemmin päivällä ja pihvit tein myös itse. Välissä oli cheddaria, suolakurkkua, tomaattia, chilimajoneesia, ketsuppia, sinappia, jalapenoja ja pihvi. Aijai.

Mulla oli tänään joku viiraus, kun innostuin tekemään lounaan oikein perusteellisesti alusta loppuun itse, samalla leivoin sämpylät ja omenapiirakan kaksosten perheelle.

Ainiin, pakko tunnustaa. Söin lauantaina pannukakkua, neljä palaa. Oops.

Öitä ja mahtavaa alkavaa viikkoa! Keskitytään vain hyviin asioihin, eiksni?

5 thoughts on “Herkunhimoa ja ihmetystä”

  1. Hah! Pakko tunnustus, mun mielestä olet ne pannukakun palaset ansainnut! Oot kyllä niin päättäväinen ja sitkeä ton herkkulakon kanssa, itse en siihen varmaan pystyisi.. Sellainen herkkusuu olen !

  2. Ei miten suloset kaksoset!! Ja niiin pienet. <3 Täällä kovasti ootellaan omaa poksahtamista (tosin "vain" yksi tulossa) – alkaa olo olla melko tukala ja väsyny. Onneksi se palkinto on paras mahdollinen. <3

  3. Sarpukka: Nuo oli aivan törkeän hyviä! Kyllä me tämä herkkulakko klaarataan. Sulla enää muutama päivä, mulla vähän enemmän.

    Anonyymi: Kiitos synninpäästöstä! <3

    Mie vaan: Nuo kaksoset on söpöintä pitkään aikaan! <3 Kyllä, tyttö ja poika.

    Hurahtanu Heidi: Niinpä! Aivan pieniä ja niin ihania. <3 Milloin sulla on laskettu aika? Kovasti tsemppiä!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *