Historiallista

Eilen pääsimme miehen kanssa kahdestaan lenkille niin, että tytöt jäivät lenkin ajaksi keskenään kotiin. Tästä olen haaveillut pitkään ja nyt se on sitten mahdollista. Juoksimme tässä lähinurkilla vajaat 10 kilometriä. Tytöt soittelivat lenkin aikana muutaman kerran ja kyselivät kauanko vielä menee. Ehkä siisteintä yhteisessä lenkissä oli se, että miehen kunto on nykyään tosi hyvä, joten voimme juosta sellaista vauhtia, joka on molemmille hyvä. 🙂 Tätä lisää!

Juoksu
Matka: 9,5 km
Kesto: 0:54 min

Suunto taas buuttasi itsensä ja Sports Tracker meni kans tilttiin samalla reissulla. Ärgh. Alkaa mennä hermot. Hei joulupukki, tahtoisin yhden Garmin Forerunner 610:n, kiitos!

Tänään heräsin seiskalta valmistautumaan kirppispäivään. Ysistä noin puoli kahteen päivystin Myyrmäen Palloiluhallilla myymässä vanhoja rytkyjä. Työstä kävi, enkä edes lyönyt rahoiksi.

Kirppispäivän ja päiväunien jälkeen. Silti väsyttää.

Ja vielä väsyttää. Ei ole yhtään levännyt olo viikonlopun jälkeen. Päätä särkee ja on ihan voimaton olo. Yhyy. 

6 thoughts on “Historiallista”

  1. Mahtavaa että pääsette liikkumaan yhdessä! Sama juttu täällä; käydään etenkin kuntosalilla. Tulee lähdettyä salille helpommin eikä tarvitse potea huonoa omatuntoa, kun ei olisi tarpeeksi aikaa parisuhteelle kun voi yhdistää sen sporttailuun 🙂

    Toinen voi myös upeasti kannustaa toista parempiin suorituksiin 🙂

    Riika

    http://www.ReadySteadyGlow.blogspot.fi

  2. Tekee kyllä parisuhteelle todella hyvää tuo yhdessä liikkuminen! Meillä on jo muodostunut siitä ihan tapa, vaikka välillä on kiva käydä lenkillä myös yksin “tyhjentämässä päätä” 🙂

  3. Riika: On todellakin, nautin ihan hirveästi! 🙂 Motivoidaan toinen toisiamme.

    Kiva blogi sulla! 🙂

    Marianne: Niin tekee, mutta välillä on tosiaan kiva käydä ihan itsekseenkin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *